Benitez marhaságokat beszél

Sir Alex Ferguson elutasította Rafa Benitez azon vádjait, amelyek szerint az elõzõ hét vasárnapján lejátszott FA-kupa találkozó elõtt a skót menedzser nem volt hajlandó kezet fogni a spanyol kollégájával.


Benitez állítása szerint várta, hogy Ferguson a találkozó elõtt kezet rázzon vele, de a Vörös Ördögök fõnöke elsétált anélkül, hogy ezt megtette volna.

A Chelsea ideiglenesen megbízott menedzsere ezt nyilatkozta: "A találkozó elõtt vártam. Csak rajta állt a dolog, én ott vártam."

Megkérdezve Benitezt, vajon Ferguson miért tett így, ezt felelte a spanyol: "Kérdezzék õt...ha elég bátrak, megkérdezik tõle. Az õ döntése volt, én kész voltam és vártam. Tudom, hogy sokan néznek minket és tudom, mit kell tennem ilyenkor, hiszen elég mûvelt vagyok."

Ferguson azonban a mai sajtótájékoztatóján reagált az ex-liverpooli menedzser vádjaira: "Ez marhaság. Miért tagadnám meg a kézrázást? Autogramokat osztottam, nem láttam õt. Hogy miért mondta azt, amit, fogalmam sincs. Ha kezet akart volna rázni velem, oda állhatott volna egyenesen elém. Totálisan marhaság."

 


A skót menedzser beszélt csapata két sérültjérõl (Nani és Jones), akik a Reading elleni találkozón még nem játszhatnak, valamint értetlenül állt az elõtt, hogy a szombati ellenfelének vezetõsége kirúgta Brian McDermott menedzsert.

"Soha nem értem meg ezt. Brian McDermott jó munkát végzett a költségek tekintetében. Költött körülbelül 1,2 millió fontot és bevételként 7,4 milliót hozott a klubnak, ráadásul a Premier League-be vezette a csapatát."

"Januárban a hónap menedzsere lett - ezek után remélem, hogy én nem leszek a hónap menedzsere!"



 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!