Ferguson visszautasítja a BL-búcsú miatti kritikákat

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint csapata nem érdemli meg a kritikákat, amiért nem sikerült továbbjutniuk a Bajnokok Ligája negyeddöntõjébe.


1996 óta elõször nem volt angol csapat a legrangosabb európai kupasorozat legjobb nyolc közötti sorsolásánál, amelyet az utolsóként, szerdán a Bayern München ellen kiesett Arsenal menedzsere, Arsene Wenger egyfajta "ébresztõként" kezel az angol futball számára.

 

A Manchester City, és a címvédõ Chelsea már a csoportkört sem élték túl, azonban Sir Alex Ferguson szerint csapatának továbbra is ott kellene lennie a sorozatban, miután Nani piros lapját követõen szenvedtek vereséget a Real Madridtól, és estek ki.

 

 

"Nem lehet mindannyiunkat egy kalap alá venni, azért, hogy az angol futball már nem képviselteti magát" - kezdte a skót menedzser.

 

"Kimagasló teljesítményt nyújtottunk a Real Madrid ellen, és ott lenne a helyünk a legjobb nyolc között. Sajnálatos, hogy ez nincs így."

 

Ferguson azt azonban hajlandó volt elismerni, hogy a folyamatosnak tekinthetõ angol sikerek idõszaka már a múlté az európai klubfutballban.

 

"Ez egy kicsit ciklikus dolog" - tette hozzá.

 

"Ha visszamegyünk az idõben, az angol csapatok elég gyakran ott voltak az elõdöntõkben, és a döntõkben."

 

"Jelen pillanatban a német csapatok a Dortmund fejlõdésével elég nagy elõretörésben vannak."

 

"A Bayern München szintén elõrébb lépett idén, a spanyol csapatok pedig már évek óta toppon vannak."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!