Ferguson: Nem fogunk a babérjainkon ülni

Sir Alex Ferguson kijelentette, a Manchester United lendülete nem fog lankadni a bajnoki címért folyó harcban, annak ellenére, hogy a Premier League tabelláján már 15 ponttal elõzik meg a Manchester City gárdáját.


A Vörös Ördögök egyre közelebb állnak hozzá, hogy elkerüljék a tavalyi szezon utolsó fordulóbeli lélekgyötrõ eseményeinek megismétlõdését, miután 1-0 arányban legyõzték a Readinget, bár a 2012/2013-as bajnoki kiírásból még kilenc mérkõzésük hátra van. Sir Alex úgy érzi, fiai közel sem nyújtottak maximális teljesítményt szombaton koraeste, azonban kifejtette abbéli reményét, hogy a rotáció elve kifizetõdik majd a válogatott szünetet követõen.

 

"Ha csak a babérjainkon ülünk, azért nem osztogatnak se pontokat, se érmeket, úgyhogy mi se fogunk így tenni" - kezdte a skót menedzser az MUTV-nek.

 

"Szerintem a játékosok jelen pillanatban igenis tisztában vannak vele, hogy milyen fontossággal rendelkeznek az elõttünk álló mérkõzések, a koncentrációnk pedig sokat javult, amely segített abban, hogy újból kapott gól nélkül õrizhessük meg a kapunkat."

 

"A mérkõzés elõtt szerintem mindannyian úgy gondoltuk, hogy ma nagyon fontos lenne gyõznünk. Nem volt egy kimagasló teljesítmény, de nem a maiak alapján jutottunk el odáig, ahol most tartunk, hanem az elmúlt hat hónapban látottak alapján. A csapat egyenletességet, és összeszedettséget sugárzott, és helyenként jó futballt játszott. Mostanra a gólarányunk sokkal jobb, mint a Cityé - 13 gól a különbség. Nagyszerû pozícióban vagyunk, de egyetlen dolog, amire gondolhatunk, hogy mindig megnyerjük a következõ mérkõzésünket."

 

 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, Rio Ferdinand csatlakozni fog az angol válogatott keretéhez, miután gólpasszával tevékenyen kivette a részét Wayne Rooney gyõztesgóljából, menedzsere pedig ideges várakozás elébe néz, hogy remélhetõleg minden egyes válogatott játékosa épségben és egészségben térjen vissza.

 

"Az a problémám, hogy rengeteg játékosomnak lesz válogatottbeli kötelezettsége, és játszik majd két mérkõzést" - tette hozzá.

 

"Visszatérésük után ebédidõben játszunk majd a Sunderlanddel március 30-án, szombaton, majd két nappal késõbb, hétfõn a Chelseavel is ugyanilyen idõpontban leszünk kénytelenek megmérkõzni. Megvan a megfelelõ keretünk, hogy megoldjuk ezeket a feladatokat, ahogyan azt tettük ma is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!