U21: West Brom 0-2 United

A Manchester United U21-es csapata kemény csatában végül 2-0-ra legyõzte a WBA gárdáját és ezzel már elmondható, öt meccs óta nem kapott gólt a United.


Warren Joyce csapatának sokáig kellett várni az áttörésre, de végül Sean McGinty és John Cofie gólja elégnek bizonyult a három pont megszerzéséhez.

Kemény összecsapás várt a Vörös ÖRdögökre, ráadásul támadók terén elég korlátozott lehetõségei voltak a vendégeknek, így Adnan Januzaj volt kénytelen csatár poszton vitézkedni. A 3. percben majdnem gólt szerzett a fiatal támadó, Marnick Vermijl hosszú labdája után már Boaz Myhill kapus is verve volt, de Smart megmentette csapatát a góltól.

A 28. percben McGinty távoli lökését nézte Myhill, ahogyan elkerüli a kaput, ám a félidõ legnagyobb helyzete Januzaj elõtt adódott. Tyler Blackett balról ívelt, a belga lõtt, de Myhill óriásit védett.

A második félidõben továbbra is remekeltek a csapatok, a 65. percben Januzaj nem kapott büntetõt, miután a játékvezetõ változtatott döntésén, majd Charni Ekangamene felsõ lécet találó lövése jelezte, a Vörös Ördögök egyre nagyobb nyomást gyakorolnak az ellenfélre.

Már csak hat perc volt a rendes játékidõbõl, amikor a kiválóan játszó Januzaj passza után McGinty törte meg a hazaiak védekezését és juttatta vezetéshez a Unitedet.

Pillanatokkal késõbb Anders Lindegaard küldte elõre a labdát, egy hazai védõ elszámította magát és a játékszer így a csereként pályára lépõ Cofie-hoz jutott, aki jobbal lõtt, a labda Myhill mellett elsuhant és jutott a hálóba.

Barclays U21 Premier League
West Brom 0-2 Manchester United
The Hawthorns

United: Lindegaard - Vermijl, Fornasier, McGinty, Blackett(Cofie 68.) - Thorpe, Veseli, Cole, Ekangamene, Lingard(McCullough 90.) - Januzaj(Lawrence 88.)
Nem használt cserék: Gollini, Daehli.

Gólszerzõ: McGinty 84', Cofie 86' 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!