Rio kihagyja a válogatott mérkõzéseket

A Manchester United védõje, Rio Ferdinand nem vesz részt az angol válogatott San Marino és Montenegró elleni vb-selejtezõin.


Rio Ferdinand az elmúlt hetekben ismét lenyõgözõ formának örvend a United együttesében.
 
Azonban az angol válogatott szövetségi-kapitánya, Roy Hodgson a következõket mondta: "Csalódott vagyok, hogy Rio nem lesz bevethetõ, ám egy elõre megtervezett tréninget és egészségügyi programot kell követnie, amely miatt nem lehetséges a szerepeltetése."
 
"Annak viszont örültem, hogy Rio maga hívott fel, és kérte, hogy találkozhasson velem. Fontos volt az õ szájából hallanom, hogy hogyan is tartja karban magát a mérkõzések között. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudna 1-2 mérkõzést lejátszani - mert tud, és ezt bizonyította is. Azonban egy személyreszabott programot kell követnie."
 
 
"Lenyõgözött az eddigi elkötelezettsége, ahogy a nemzeti színeiben játszott, és várom, hogy a jövõben ismét behívhassam a nemzeti csapatba."
 
Rio Ferdinand a következõket nyilatkozta: "Fontos volt számomra, hogy személyesen beszélhessek errõl Roy-jal, és elmagyarázhassam a helyzetet, és világossá tehessem számára, hogy nagyobb szenvedély és elkötelezettség van bennem, mint valaha, hogy hazámat képviselhessem."
 
A Tottenham védõje, Steven Caulker eredetileg az U21-es angol válogatottal szerepelt volna, de õt hívták be Ferdinand helyett az angol válogatott keretébe.

 


manchestereveningnews.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!