Vörös Ördögök a válogatottakban

A világ minden részére elrepülnek a United játékosai, hogy a klubfutball szünetében hazájukat képviseljék.


Sir Alex Ferguson a United Review-t már korábban tájékoztatta arról, hogy a klub magángépeket küld majd néhány játékosáért, hogy azok idõben visszaérjenek a húsvéti idõszakra, amikor elõbb a Sunderlanddel bajnokit, majd a Chelsea ellen FA-kupa negyeddöntõt játszik a csapat.

Shinji Kagawa számára hatalmas ösztönzõ lehet, hogy Jordánia elleni esetleges gyõzelemmel Japán lehet az elsõ válogatott, amely kvalifikálja magát a 2014-es világbajnokságra. A találkozó elõtt Alberto Zaccheroni legénysége még egy barátságos mérkõzést játszik Katarban Kanada ellen.

Javier Hernandez is hosszú útra indul, hiszen Mexikó elõbb Hondurasszal játszik, majd Mexikóvárosban hatalmas rangadót vív az Egyesült Államokkal. Antonio Valencia megérkezett Quitoba, ahol szurkolók üdvözölték Ecuador csapatát, mely El Salvador elleni barátságos mérkõzéssel készül a Paraguay elleni világbajnoki selejtezõre. Angelo Henriquez ismét bekerült a chilei csapatba, miközben továbbra is a Wigannél szerepel kölcsönben a fiatal.

 


Nani combizom sérülés miatt nincs Portugália keretében, ám Robin van Persie (Hollandia) és Patrice Evra (Franciaország) akcióra kész. Anders Lindegaard nem kapott helyet a dán nemzeti csapat keretében, amely a csehek, majd a bolgárok ellen játszik, míg David de Gea a spanyol felnõtt válogatottba kapott meghívót, mint harmadik számú hálóõr.

Az angol válogatottban már csak hat játékos képviseli a Unitedet, miután Rio Ferdinand a mai napon visszamondta a lehetõséget. Azonban Chris Smalling, Michael Carrick, Tom Cleverley, Ashley Young, Wayne Rooney és Danny Welbeck a "Háromoroszlánosok" keretének tagja a San Marino és Montenegró elleni selejtezõkre készülve.

A Vörös Ördögök rajtuk kívül még egy brit játékossal rendelkezik, aki a válogatottban is szerepelhet, õ Jonny Evans, aki az északírekkel készül Oroszország és Izrael ellen.

 

Játékosok és mérkõzéseik:

 

CHILE (- Peru, otthon, Uruguay, otthon)
Angelo Henriquez

ECUADOR (- El Salvador, otthon, Paraguay, otthon)
Antonio Valencia

ANGLIA (- San Marino, idegenben, Montenegró, idegenben)
Michael Carrick, Tom Cleverley, Wayne Rooney, Chris Smalling, Danny Welbeck, Ashley Young

FRANCIAORSZÁG (- Grúzia, otthon, Spanyolország, otthon) 
Patrice Evra 

JAPÁN (- Canada, semleges pályán, Jordánia, idegenben) 
Shinji Kagawa 

MEXIKÓ (- Honduras, idegenben, USA, otthon)
Javier Hernandez

HOLLANDIA (- Észtország, otthon, Románia, otthon)
Robin van Persie

ÉSZAK-ÍRORSZÁG (- Oroszország, otthon, Izrael, otthon)
Jonny Evans

SPANYOLORSZÁG (- Finnország, otthon, Franciaország, idegenben)
David De Gea

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!