Chris: A válogatott után ismét a United

A United válogatott játékosai a következõ 2 hétben ideiglenesen leveszik figyelmüket klubcsapataikról, de Smalling ragaszkodik ahhoz, hogy ennek ellenére a Vörös Ördögök szem elõtt tartják a következõ két mérkõzésüket, amely meghatározó lehet a szezonban.


Chris Smalling is ott van az angol válogatott keretében, amely világbajnoki-selejtezõt vív San Marino és Montenegró ellen, de amikor másik 5 manchesteri csapattársával visszatérnek válogatottbeli kötelezettségüktõl, akkor minden erejükkel a március 30-án, [szombaton] 13:45-ös kezdéssel a Sunderland elleni bajnoki találkozóra, majd a 48 órával késõbb, Húsvét hétfõn rendezendõ Chelsea elleni FA-kupa visszavágóra fókuszálnak majd.
 
"A 15 pontos elõny jelenleg jól néz ki, de most válogatott mérkõzéseink lesznek, és remélhetõleg mindenki egészségesen tér vissza, mert aztán két nagy mérkõzés vár ránk a Sunderland és a Chelsea ellen. Ez lehet az egyik legfontosabb a bajnokság és az FA-kupa megnyerésének a szempontjából. Tehát néhány nagy nap vár ránk." - mondta Chris. 
 
A bajnokság prioritást élvez a Unitednél, különösen az elõzõ szezon szívszorító fináléja miatt. "Ez egy hatalmas motivációt jelent számunkra, amibe kapaszkodni tudunk" - mondta Chris az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Ez nagyobb hajtóerõ, mint ami tavaly volt, de nem ülhetünk a babérjainkon, így meg szeretnénk gyõzõdni arról, hogy az elkezdett munkánkat befejezzük."
 
 
Smalling is tagja a nemzeti csapatának. Egyike annak a 6 Vörös Ördögnek, akiket Roy Hodgson beválogatott Wayne Rooney, Ashley Young, Danny Welbeck, Michael Carrick és Tom Cleverley mellett, míg Rio Ferdinand elõre megtervezett egészségügyi,- és tréning programja miatt kénytelen volt visszamondani válogatottbeli kötelezettségét.
 
Ferdinand utóbbi idõben mutatott teljesítménye könnyen jelentheti, hogy a késõbbiekben szerepet kaphat az angol válogatottban, Smalling pedig minden ismerõs arcnak örül nemzeti színekben.
 
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!