Az elõdöntõ a cél

Adnan Januzaj és Sean McGinty is bízik abban, hogy a United bejut az alakulóban lévõ Barclays U21 Premier League sorozat elõdöntõjébe.


A két játékos lenyûgözõen teljesített a West Brom ellen legutóbb, amikor a Vörös Ördögök idegenben 2-0 arányban gyõztek. Kettejük kombinációja törte meg a patthelyzetet a 84. percben és juttatta elõnyhöz a manchesterieket, miután Januzaj pontos beadását McGinty lõtte kapuba.

"Azt hiszem, jól csináltam" - mondta a belga ígéret az MUTV-nek a találkozó után. "Egy az egy ellen elmentem a védõ mellett, betörtem a tizenhatosra és láttam, hogy Sean üresen áll. Õ pedig remekül fejezte be az akciót."

"Örülünk a három pontnak és remélem, így tudjuk folytatni."

 


McGinty nem csak a góljának örült, de arra is koncentrált, hogy a tavalyi, sikeres év után idén is gyarapítsák a trófeák számát.

"Idén ez volt az elsõ gólom, örülök neki. Adnan nagyon sokat és jól játszott a jobb oldalon és jól tette vissza nekem a labdát. Jókor voltam jó helyen és bevágtam. Úgyhogy elégedett vagyok, hiszen nagy gyõzelem ez a srácok számára."

"Az utóbbi idõben sok olyan meccsünk volt, ahol nem kaptunk gólt és jól dolgoztunk, amivel két gólt szereztünk és bezsebeltük a három pontot. Elég lassan indult a meccs, de a második félisõre jobbak lettünk és mindkét csapat nagyon jó focit mutatott be. Kétszer jó befejezést választottunk - John Cofie a padról beállva szintén jól teljesített [a második gól megszerzésével]."

"A második helyen állunk és arra törekszünk, hogy az elõdöntõbe jussunk, szóval nagyon elégedettek vagyunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!