Young elkerülné a sérüléseket

Ashley Young arra törekszik, hogy a szezon vége sérülésmentes legyen számára.


A szélsõ csalódott, amiért az oldalvonal mellõl figyelheti az eseményeket a Liverpool elleni gyõzelem óta, amikor Daniel Agger belépõje után sérült le januárban. Ezt követõen pedig a readinges Garath McCleary-val való ütközet után kellett idõ elõtt elhagyni a pályát a legutóbbi bajnoki találkozó során.
 
Azonban a 27 éves játékos behívót kapott az angol nemzeti csapat keretébe, és reméli, hogy játékával hozzá tud járulni a Vörös Ördögök szezonvégi meneteléséhez.
 
"Rendkívül frusztráló, amikor játékosként megsérülsz, és látod, ahogy a társaid mindennap edzenek"  - mondta Ashley az MUTV-nek. "Te is ott akarsz lenni, nem pedig csak az edzõteremben. Odakint akarsz te is velük edzeni."
 
 
"Nagyon kiábrándító számomra, ha lesérülök, és csak annyit szeretnék, hogy újra visszatérjek. Mostantól kezdve egészen a szezon végéig sérülésmentes szeretnék lenni, és segíteni akarok a csapatomon."
 
Young nem szereti a mérkõzéseket a lelátóról végig nézni, sokkal inkább a kedvére van, ha része lehet a csapatnak a pályán.
 
"Én rossz közönség vagyok" - vallotta be. "Bárki, aki mellém ül tudja, hogy nem vagyok egy jó meccs nézõ. Ameddig fitten tudom tartani magam, és a csapattal a pályán vagyok, sokkal jobban élvezem, mint egyszerûen nézni egy mérkõzést."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!