Irány Dallas!

A United a mai napon repülõre száll, hogy 2012-es döntõs eredménye után ismét részt vegyen a Dallas Cupon.


Warren Joyce fiatal csapattal vág neki az útnak, amely során a Vörös Ördögök a világ néhány legnagyobb klubjával csap össze, törekedve arra, hogy ismét letegyék névjegyüket.

Bár a múltban olyanok nyerték meg az U19-es Super Cupot, mint a Liverpool, a West Ham vagy éppen a Nottingham Forest, a United csupán U12-es szinten tudott gyõzni még 1998-ban.

"A Dallas Cup egy nagyszerû sorozat" - mondta Joyce. "Kétségtelen, hogy a tavalyi év sikereihez az ottani döntõs szereplésünk is segített."

"Kiválóan megszervezett esemény, remek stadionokban játszottunk olyan ellenfelek ellen, akik nagyon jók. Ráadásul duplán nehéz volt az egész, mert szûk kerettel voltunk kint."

"Azonban szorosan összefonódtunk, szinte elpusztíthatatlanok voltunk és mindent kezelni tudtunk, amibe csak beleütköztünk."

 

 

"Ezek azok az elvek, amiket próbálsz belenevelni a srácokba. Ráadásul az utazás és a kemény munka miatti nehéz körülményeken is túl kellett esnünk. Közel voltunk ahhoz, hogy minden meccsen, minden percben majdnem ugyanaz a csapat játszott, öt találkozót hat nap alatt, miután a fél világot átutaztuk. De megmutattuk erélyünket."

"Nehéz végjátékunk volt tavaly, de a csapatszellem felülmúlhatatlan volt és segített abban, hogy mindent megnyerjünk. Nagyon fontos tényezõ volt."

Joyce idén még fiatalabb csapattal utazik el az Egyesült Államokba, mint tette azt 2012-ben, de legalább most több játékosból meríthet majd a tavalyihoz képest.

"Ez valami más" - folytatta. "Egy tornán játszani az jó tanulás lesz mindenkinek. Most nagyobb kerettel megyünk, mint tavaly, ellenben fiatalabb a csapat. Hatalmas teszt lesz ez mind erõnlétileg, mint mentálisan. Gondot jelent majd a korai kezdések miatti magas hõmérséklet, de nagyon várjuk már, hogy külföldi ellenfelekkel mérkõzzünk meg. Remélem, hogy megfelelünk önmagunknak és tisztességes focit mutatunk be.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!