Eltiltást nem, csak pénzbírságot kapott Sir Alex

Sir Alex Ferguson elkerülte, hogy eltiltsák a kispadtól európai kupamérkõzésen, azt követõen, hogy a Real Madrid elleni vereség után nem adott interjút.


Ferguson dührohamot kapva hagyta el az Old Trafford gyepét, miután Nani vitatható kiállítása miatt az addig 1-0-ra vezetõ Manchester United két gólt kapva vereséget szenvedett a Real Madrid ellen, és búcsúzni kényszerült a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között, 3-2-es összesítéssel.

 

Ezt követõen a skót menedzser nem teljesítette a médiával szembeni kötelességét, azonban az elõzetes hírekkel ellentétben eltiltást nem, csak 8500 fontos pénzbírságot kapott, míg Nani a piros lapkor szokásos egy mérkõzéses eltiltásban részesült az UEFA Fegyelmi Bizottságának döntése értelmében.

 

 

"A Manchester United FC középpályását, Nanit egy mérkõzésre szóló eltiltásban részesítette az UEFA Ellenõrzõ és Fegyelmi Bizottsága, miután március 5-én piros lapot kapott az Old Traffordon a Real Madrid CF elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágó mérkõzésén" - áll az UEFA közleményében.

 

"A Manchester United edzõjére, Sir Alex Fergusonra 10 ezer eurós büntetést szabunk ki, amiért ugyanezen a mérkõzésen elmulasztotta a médiával szembeni kötelezettségei teljesítését."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!