Keane az U21-es válogatottban

Michael Keane - aki jelenleg a Leicester Citynél szerepel kölcsönben - egy sor remek teljesítmény után elnyerte jutalmát és pályafutása során elõször meghívást kapott az angol U21-es válogatottba.


Keane - aki a háromszoros U21-es válogatott Will Keane ikertestvére - 17 alkalommal szerepelt a Championshipben vitázkedõ gárdában és ezalatt három gólt is szerzett azóta, hogy novemberben Leicesterbe érkezett. Ez a lépés a szezon álomrajtja után következett be, miután Keane a Newcastle elleni Ligakupa összecsapáson a felnõttek között is bemutatkozhatott.

A válogatott behívó 24 órával azután érkezett, hogy a Leicester Mercury-ban megjelent nyilatkozatban Michael épp arról a vágyáról beszélt, hogy szeretné képviselni hazáját U21-es szinten is.

"Nagyszerû eredmény lenne" - mondta. Hatalmas megtiszteltetés lenne számomra a meghívás. Ez volt az ambícióim egyike. A Leicesterhez jönni és rendszeresen játszani egy olyan csapatban, amely a feljutásért hajt sokat segít, hogy meghívást kapjak, amely reményeim szerint inkább hamarabb jön, mint késõbb."

Keane kívánsága teljesült és várhatóan szombaton csatlakozik is a kerethez. Immár abban reménykedhet, hogy a hétfõn sorra kerülõ, Ausztria elleni barátságos meccsen szerepet kaphat Brightonban.

 


Stuart Pearce együttese csütörtök este 3-0-ra gyõzte le Romániát, köszönhetõ többek között Wilfried Zahának, aki januárban szerzõdött a Unitedhez, de kölcsönben a szezon végéig visszatért a Crystal Palace-hoz, csütörtökön pedig gólt szerzett a válogatottban.

Eközben Nick Powell az U19-es angol válogatottban játszott, mely 1-0-ra legyõzte a törököket. Powell kihagyott egy büntetõt a meccs végéhez közeledve.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!