Smalling megtartaná helyét a kezdõben

Chris Smalling megszilárdítaná helyét az angol válogatottban és szeretne játszani kedden is, amikor a Háromoroszlánosok Montenegró ellen szerepelnek.


A Manchester United védõjének csendes estéje volt pénteken San Marinoban, amikor védõtársával, Joleon Lescottal nem igazán kerültek szembe az ellenfél támadóival. Smalling reméli, megtartja helyét kedden is, amikor Podgoricában már nehezebb feladattal kerülnek szembe.

Smallingot több sérülés is súlytotta azóta, hogy a Vörös Ördögökhöz igazolt és ez nem volt másképpen az idei szezonban sem, ám immár készen áll arra, hogy hosszasan szolgálja hazáját és klubját.

"Elég frusztráló szezon volt ez. Sérülések miatt egészen november közepéig nem tudtam játszani" - mondta a fiatal védõ. "Az elõzõ szezon utolsó elõtti mérkõzésén a Swansea ellen megsérült a lágyékom, ami miatt kimaradtam az Európa-bajnokságról."

"A felkészülési szezonra felépültem, de aztán meg a lábam sérült meg, ami miatt egészen november közepéig nem játszhattam."

"De az utolsó néhány hónap során mindig készen álltam, mindig egészséges maradtam, remélem ez így lesz a szezon végéig is és pályára tudok lépni továbbra is. Nem volt egy ideális szezon, nem volt egy nagyszerû szezon, de csak remélni tudom, hogy a következõ idényben elkerülöm a sérüléseket és több mérkõzésen tudok majd szerepelni."

 


"Jól éreztem magam és remélhetõleg erõsen tudom befejezni a szezont, majd lesz egy jó felkészülésem, mert a tavalyi nem volt teljes."

"Tudatos vagyok egy pozíció megszerzését tekintve? Határozottan. Látom magam elõtt az esélyt arra, hogy több mérkõzést kapjak. Ha sikerül egy kisebb sorozatot futni, sokkal inkább sajátodnak érzed a posztot. Az is jó, ha van olyan, aki bízik benned. A Unitednél Alex Ferguson, a válogatottnál Roy Hodgson is így tesz, ami önbizalmat ad nekem. Egy kis hitet is kapok, hogy menjek ki és csak csináljam a dolgom."

"Minden lehetõséget megragadok, amit csak tudok és a nagyobb meccsek jobbak is számomra. Készen állok, ha kedden szerephez jutok. Látjuk az eredményeiket, tudjuk, hogy szoros és hatalmas meccs lesz a keddi."

"Az idegenbeli találkozók, mint amilyen ez is, félelmetesek lehetnek és a közönség extra embert jelenthet. Szóval ha azon leszünk, hogy a lelátón szurkolókat csendben tartsuk, az elõnyünkre szolgál majd. A szezon egyik nagy meccse lesz ez egy olyan csapat ellen, amely alighanem velünk együtt az elsõ helyért küzd."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!