Kagawáék már kijuthatnak a VB-re

Shinji Kagawa fontos szerepet játszhat ma Jordánia ellen, miközben Japán ha nem kap ki idegenben, akkor az elsõ olyan csapat lesz, amelyik kvalifikálja magát a jövõ évi világbajnokságra.


A japánok öt forduló után 13 pontot gyûjtve elérték azt, hogy a mai találkozón (15:00) amennyiben nem szenvednek vereséget a King Abdullah Stadiumban, akkor sorozatban ötödik alkalommal kijutnak a világbajnokságra.

Eközben akár hat Manchester United játékos is szerepelhet Anglia válogatottjában, mely ma este Podgoricában játszik selejtezõt Montenegró ellen (21:00).

Wayne Rooney és Ashley Young a San Marino elleni találkozó során góllal melegített a mai összecsapásra, míg Danny Welbeck csak a kispadon ült a 8-0-ás gyõzelemmel végzõdõ pénteki csoportmeccsen. Tom Cleverley sorozatban a kilencedik válogatott mérkõzésén lehet kezdõ, még az is lehet, hogy éppen Michael Carrick mellett a mai estén, Chris Smalling pedig szinte biztos, hogy a védelem közepén kap szerepet.

Patrice Evra és David de Gea válogatottjai egymás ellen küzdenek ma Párizsban (21:00), bár nem valószínû, hogy a United kapusa szerephez jut. Vicente del Bosque elõször hívta meg a felnõtt keretbe Davidet és harmadik számú hálóõrként számít rá Victor Valdes és Pepe Reina mögött.

A D-csoportban a vezetõ hollandok Romániát fogadják (20:30) és várható, hogy Robin van Persie Amszterdamban része lesz a támadó hármasnak.

 


Jonny Evans abban reménykedik, hogy játszani fog az északír nemzeti csapatban ma este, amikor Izrael látogat Belfastba (20:45). Észak-Írország legutóbbi 12 mérkõzésén nem tudott gyõzni, bár a legutóbbi hat meccsükbõl ötször döntetlent értek el. Az izraeliek pénteken majdnem meglepõ gyõzelmet arattak Portugália felett ám végül a luzitánok 2-2-re mentették azt a találkozót.

Három Vörös Ördögök az óceán túloldalán szerepel majd. Antonio Valencia és Ecuador Paraguay ellen lép pályára (22:00), Angelo Henriquez - aki kölcsönben a Wigannél pallérozódik - pedig azon chilei válogatott része, mely Santiagoban találkozik Uruguay gárdájával (00:30). Javier Hernandez - aki pénteken, Honduras ellen két gólt szerzett - abban reménykedik, hogy most is betalál az ellenfél hálójába, ugyanis Mexikó legnagyobb riválisát, az Egyesült Államok válogatottját fogadja (03:30).

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!