McGinty a Tranmerehez kerülhet kölcsönbe

A SkySports értesülései szerint a Manchester United fiatal játékosa, Sean McGinty a Tranmere Rovershez kerülhet kölcsönbe.


A harmadosztályban feljutásra esélyes Tranmere reményei szerint sikerült még a csütörtöki, kölcsönszerzõdések nyélbeütésére vonatkozó határidõ elõtt a Rovershez csábítaniuk a Vörös Ördögök saját nevelésû reménységét, Sean McGinty-t.

 

A Rovers menedzsere, Ronnie Moore nagy elismerõje az ír utánpótlás válogatott játékának, és szeretné megszerzésével javítani lehetõségeit a védelemben.

 

McGinty, aki a Charlton akadémiáján pallérozódott, mielõtt 2009-ben a Manchester Unitedhez igazolt volna, nagyon sokra taksált játékos az Old Trafford berkein belül.

 

 

A 19 éves játékos képes bal oldali védõként, illetve középhátvédként is játszani, az elmúlt szezonok során pedig a Morecambe, az Oxford United és a Carlisle csapatainál is szerephez juthatott kölcsönszerzõdései eredményeként.

 

A United menedzsere, Sir Alex Ferguson szeretné több játéklehetõséghez juttatni McGinty-t a szezon hátralévõ részében, így folytatva a játékos fejlõdésének elõsegítését felnõtt szinten.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!