Robbo elégedett a kerettel

Bryan Robson üdvözölte, hogy a június 2-án megrendezendõ, Real Madrid legendái elleni mérkõzésre gondjai lehetnek a kezdõcsapat összeállításával a bõ keret miatt.


Minden bizonnyal Edwin van der Sar áll majd a kapuban, míg Jaap Stam, Teddy Sheringham és Nicky Butt is csatlakozott a kerethez, melyet olyan nevek alkottak már, mint Lee Sharpe, Andy Cole, Dwight Yorke, Quinton Fortune, Dion Dublin és Denis Irwin.

További neveket még idõben kihirdetik a júniusi találkozó elõtt, melyen a hazaiak szeretnének visszavágni a tavalyi 3-2-es vereségért, melyet a Bernabeuban szenvedett el a United.

"Nagyszerû élménnyel gazdagodtunk Madridban, de néhányan a srácok közül nem tapasztalhatták ezt meg, mint mondjuk Jaap Stam, aki megsérült elõtte, de most számíthatunk rájuk, így nagyobb keretbõl meríthetünk" - mondta Robson.

"Ha a csapat a tervek szerint összejön, akkor valószínûleg én most nem fogok játszani. Madridban 20 percet pályán voltam, de az kemény 20 perc volt!"

 


"Fontos, hogy néhány nagy nevet is be tudjunk hozni, mert akkor mesés szurkolásra számíthatunk. A klub próbál egy szórakoztató napot összehozni a családok számára, több nagyon szórakoztató program is lesz a pálya körül."

"A nagy dolog az, hogy az összes játékos ingyen csinálja ezt, így a szurkolók tudják, hogy a teljes bevétel a jótékonysági szervezetekhez megy."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!