Ferguson: Nincs harag a Fekete Macskákkal

Sir Alex Ferguson kijelentette, megbocsájtott a Sunderland szurkolóinak, amiért tavaly májusban örömittas ünneplésbe kezdtek Sergio Agüero bajnoki címet eldöntõ gólja hallatán.


Miután a Vörös Ördögök 1-0-s gyõzelmet értek el az utolsó fordulóban a Stadium of Lightban, hihetetlenül ideges várakozás következett a Manchesterbõl érkezõ hírekre várva, majd a hazai szurkolók egy része teljesen megõrült, amint meghallották, hogy drámai változás történt a City of Manchesterben, és még a City-szurkolók híres, 'Poznan' ünneplését is bemutatták.

 

Egy ilyet akármikor nagyon nehéz lenne elviselni, és Sir Alex Ferguson azóta is egyértelmûen csalódott az események miatt, de kifejtette, hogy ez inkább a modern futball szurkolói felé szólt, sem mint csak is kizárólag a Fekete Macskáknak.

 

"Szerintem ez a modern társadalom" - kezdte a skót menedzser pénteki sajtókonferenciáján.

 

 

"Gyakran lehet ezekbõl példát látni, a szurkolók bizonyos reakciója kapcsán. Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne változtatni. Csalódást keltõ volt, és az ilyet nagyon nehéz feldolgozni, fõleg amiatt, ahogyan alakultak a dolgok. 20 másodpercig azt hittem, megnyertük, aztán egy pillanat alatt elvették tõlünk ezt az érzést."

 

"Az én részemrõl nincsen semmiféle keserûség az irányukba. Megtörtént, továbbléptünk rajta. Ezt követõen nagyon kemény munkába vetettük magunkat, és ebben az évben hihetetlenül jó sorozatot tudhatunk magunkénak a bajnokságban. Fantasztikusan koncentrálnak a fiúk, és a csapatszellem is hihetetlenül jó. Úgyhogy, ebbõl a szempontból, a lehetõ legjobb választ adtuk a történtekre."

 

"Éppen ezért nekem nincsen semmilyen problémám a Sunderland szurkolóival. Nem hiszem, hogy a Sunderland szurkolói jobban akarták volna a City gyõzelmét, mint mi. A reakciójuk egyszerûen csak abból a ténybõl fakadt, hogy mi voltunk aznap az ellenfelük, és itt pedig visszanyúlhatunk arra, amit mondtam a mai társadalomról. A szurkolók reakciója erre hétrõl-hétre képet ad. Mégha a szurkolók a stadion két ellenkezõ sarkában is foglalnak helyet, egymásra fujjognak minden pillanatban. Ez a helyzet a mai modern futballban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!