Cabaye: A Manchester United egy gép

A Newcastle United középpályása, Johan Cabaye "gépként" jellemezte a Manchester Unitedet, és a hétvégi, City elleni mérkõzésük elõtt azt mondta, hogy Premier League 2012-es bajnoka az elõzõ szezonhoz képest árnyéka önmagának.


A City 15 pont hátrányban van 9 mérkõzéssel a szezon vége elõtt a Unitedtõl, és Cabaye szerint ez a United összetartásának és a City zsoldos játékospolitikájának köszönhetõ.
 
A francia válogatott játékos a The Sunnak adott nyilatkozatában a következõket mondta: "A United egy gép. Sir Alex fantasztikus munkát végez a klubnál."
 
"Még ha a játékosok cserélõdnek, akkor is tudja, hogy melyik futballista lesz jó a csapatba."
 
"A City-ben is fantasztikus játékosok vannak, de úgy vélem, hogy õk nem tudnak úgy játszani, mint egy csapat - nincs az, ami a Unitednél. Talán ez lehet a különbség."
 
"A Manchester City továbbra is egy fantasztikus csapat, de náluk az egyének jelentik a különbséget."
 
Ebben az évben a City árnyéka tavalyi önmagának. Nem tudtak megbírkózni a sérülésekkel, és ezt a United kihasználta.
 
 
Cabaye úgy érzi, hogy ez a különbség már túl nagy ahhoz, hogy a City egy sikeres késõi szezonhajrával meg tudja nyerni a Premier League-trófeáját.
 
Így folytatta: "15 pont nagy különbség, és ezt nehezebb lenne leküzdeni, mint az elõzõ szezonban, amikor 8 pont hátrányuk volt."
 
"Azt hiszem, hogy ez lehetetlen, hiszen ha a United 3 mérkõzésen gyõz, akkor szinte a bajnokságot is megnyeri. Ez nehéz lesz nekik."


thepeoplesperson.com/

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!