Carrick: Egy lépéssel közelebb

A Vörös Ördögök 1-0-ás gyõzelme a Sunderland felett továbbra is biztosítja jelentõs vezetõhelyüket a Premier League tabelláján.


Bár a szûk gyõzelem a Titus Bramblenek könyvelt öngól következtében jött létre, de kétségtelen, hogy a United irányított a találkozón. A Vörös Ördögök remek formának örvendve már hatodik kapott gól nélküli találkozójukat játszották a bajnokságban.

 

Minden jel arra utal, hogy Sir Alex fiainak idén sikerül visszahódítaniuk a városi rivális City csapatától a Premier League trófeáját, de Carrick szerint az Old Traffordon senki nem engedhet ki, és semmit sem vehetnek biztosra.

 

 

"A mai gyõzelem csak azt jelenti, hogy egy újabb lépéssel közelebb kerültünk a célunkhoz. Csak arra szabad koncentrálnunk, hogy megnyerjük a meccseket. Hétfõn nagy játszma vár ránk, a hétvégén pedig a Cityvel találkozunk. Mindkét fronton szeretnénk megfelelni. Nagyon jó lendületben játszunk és ezt mindenképpen meg kell tartanunk."

 

"Az elsõ félidõben igazán remek futballt játszottunk, sajnos a gólok nem akartak összejönni, de azt hiszem végig a kezünkbe tartottuk az irányítást és magabiztos játékkal megnyertük a találkozót. Számítottunk arra, hogy a második félidõben megerõsödik az ellenfél, hisz az életükért játszottak, de sikerült összehangoltan védekeznünk és megszerezni a három pontot, aminek mindannyian nagyon örülünk."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!