Ferguson: A nyugalom hiányzott

Sir Alex Ferguson elismerte, miután Demba Ba gólt szerzett, hiányzott csapatából a nyugalom, emiatt pedig búcsúzni kényszerült a Untied az FA-kupából.


Ba 49. percben szerzett zseniális gólja döntõnek bizonyult, mivel nem sokkal késõbb Petr Cech hihetetlen védést mutatott be Chicharito közeli fejesénél, amivel megvédte kapuját a góltól.

Voltak helyzetei a Unitednek, hogy visszajöjjön a meccsbe, de Sir Alex úgy érezte, Ba gólja a Chelsea javára fordította a találkozó menetét.

"Az elsõ félidõben minden rendben volt, nem láttam, hogy bármi veszélyre is képesek lennének ellenünk. De a gól - mint mindig - megváltoztatta a játék menetét" - mondta a menedzser az MUTV-nek és az ITV1-nak.

"Beszéltünk Báról és arról, amit pár éve megtapasztaltunk vele kapcsolatban, amikor még a Newcastle-ben játszva szinte ugyanilyen gólt szerzett ellenünk. Õszintén szólva becsaptak minket, nem volt valami jó második félidei kezdet számunkra."

"Utána pedig, úgy gondolom hiányzott a higgadtság, hogy megnyerjük a találkozót és helyzeteket alakítsunk ki. Sokat volt nálunk a labda, de nem a legjobban használtuk ezt ki és a kontráikkal jó néhány problémát okoztak nekünk."

"Vannak olyan játékosaik, mint Hazard, Mata és Oscar, akik a semmibõl felbukkanva komoly gondot tudnak okozni. Szerencsére nem kaptunk újabb gólt, de nem is igazán láttam, hogy mi tudnánk szerezni egyet."

 


"Robin van Persie-nek volt egy fantasztikus lehetõsége és ott gólt is kellett volna lõnie, de a léc fölé bombázott. Volt néhány fejesünk is, amik fölé szálltak vagy éppen Cech védett csodásan Hernandez helyzeténél. De most nem voltunk nyugodtak, amikor az egyenlítésért jatottunk, ráadásul nem is úgy játszottunk a második félidõben, ahogyan kellett volna."

A Vörös Ördögök immár arra figyelhetnek, hogy bebiztosítsák 20. bajnoki címüket. A United legközelebbi ellenfele éppen a Manchester City lesz egy hét múlva, amely jelenleg 15 pontos hátrányban van a Uniteddel szemben.

"Be kell húzzuk azt. Most még csalódottak vagyunk és a játékosok is maguk alatt vannak, de el kell felejtenünk ezt és a City elleni meccsre kell figyelnünk. Ha ott pozitív eredményt érünk el, az megpecsételi a bajnoki cím sorsát."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!