Rafael és Rooney pályára léphetnek

Wayne Rooney és Rafael részt vettek a mai edzésen a Manchester Cityvel való összecsapás elõtt.


A páros kihagyta a Chelsea elleni FA-kupa találkozót és ugyancsak megkérdõjelezhetõ Nemanja Vidic és Jonny Evans játéka is, kik hasonlóan ülve nézték végig a találkozót a Stramford Bridge-en.

Az tény, hogy a második helyezett Cityvel való találkozó csak hétfõn kerül sorra, így van még ideje a játékosoknak arra, hogy kipihenjék sérüléseiket és fitten lépjenek pályára.

"Wayne és Rafa ma reggel edzésbe álltak" - mondta Sir Alex. "Ami jó hír."

 


"Remélhetõleg jól lesznek hétfõig. Jonny Evans és Nemanja Vidic még nincsenek köztünk, de remélem holnap vagy szombat reggel már edzésbe állnak. Van még egy kevés idõnk arra, hogy a csapat felkészüljön a hétfõi derbire."

A City határozottan meg akarja állítani a Manchester Unitedet abban, hogy hatalmas lépést tegyen a bajnokság megnyerésére, ezért biztos izgalmas mérkõzésre számíthatunk. 

"Ez a derbi egy különbséggel másabb, mint a pár évvel ezelõtti" - magyarázta a mester a sajtókonferencián. "Kihasználtuk a Manchester City bukásait a nagy meccseken és most is így teszünk."

"A lényeg az, hogy megnyerjük a hétfõi rangadót. Nagy meccs lesz a City ellen. Folyamatosan jönni akarnak és ki akarnak minket zökkenteni. Itthon játszunk és a teljesítményünket bárki láthatja. Arra számítok, hogy jól fog játszani a csapat hétfõn."

"Gratulálnunk kell a játékosoknak a teljesítményükért. Harminc meccsbõl huszonöt gyõzelem rekordnak számít, ezért elismerésben kell részesíteni õket. Fantasztikus. De még mindig sok van hátra a cím megnyeréséig. Jelenleg még van nyolc meccsünk, ami huszonnégy pontot jelent, amiért játszhatunk."

"A cél számunkra a helyes út megtalálása, ez pedig a következõ meccs megnyerése. Remélhetõleg megnyerjük a bajnokságot, aztán majd beszélgetünk arról milyen volt a szezon. Nem számít, hogy az emberek mit mondanak a klubon kívül, mi a klubon belül arra gondolunk, mit értünk el."

"A személyzet sokkal kritikusabb bárkinél - mindig azt tesszük, ami a legjobb. Én azt hiszem, hogy ez a szezon jól sikerült számunkra."


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!