Új, hosszú távú Aon üzlet

A Manchester United és az Aon új, úttörõ szerzõdést írt alá, mely nyolc évre szól.


Ennek értelmében:

- a carringtoni edzõkomplexum neve ezentúl Aon Training Complex
- az edzõmezek Aon felirattal lesznek ellátva
- az Aon a United túráinak kiemelt partnerévé, és elõször a klub barátságos mérkõzéseinek szponzorává válik
- valamint a Manchester United Business Network és az Aon fokozzák kapcsolatukat képességfejlesztés, kockázatelemzés, egészségügy és még sok más területen

A mai napon a Manchester United plc. (NYSE: MANU) és az Aon plc (NYSE: AON) bejelentette, egy új, innovatív üzleti kapcsolatot kötnek, mely 2013. július 1-tõl lép életbe és egészen 2021-ig, tehát nyolc éven át tart. A szerzõdés leglátványosabb része várhatóan az lesz, hogy a klub híres edzõkomplexumát átnevezik Aon Training Complex-re.

Az új partneri megállapodással az Aon lesz az elsõ a klub életében, mely nevét az edzõközpont viseli. A klub nagyobb teret ad az Aonnak a kockázati- és emberi erõforrás megoldások szempontjából, miközben ezen idõszak során a két partner arra koncentrál, hogy a klub még jobb üzleti eredményeket érjen el, valamint jobb eredményekkel szolgáljon pályán belül és azon kívül is.

Emellett az Aon nagy hangsúlyt fektet az edzésre és tehetséggondozásra, míg a United játékosai és edzõi stábja mind edzéseken, mind pedig az összes angliai barátságos és tétmérkõzésen Aon felirattal ellátott edzõmezt viselnek majd. Emellett a londoni "fõhadiszállással" rendelkezõ Aon minden egyes, felkészülési szezon során rendezett túra partnere lesz a nyolc év során, ide értve az ideit is.

 


"Nagy örömömre szolgál, hogy nyolc évre megszilárdítottuk a kapcsolatunkat az Aon-nal" - mondta Richard Arnold kereskedelmi igazgató. "Nagyszerû partnerek és izgatottan várom a lehetõségeket, amelyek a klub globális jelenlétének kiépítését segítik majd."

"Minden egyes alkalmazott - beleértve az elsõ csapat játékosait - vezeti sikerre a klubot és ezt az Aon tudja. Az Aon Training Complex a gyõzelemrõl szól, az egyéniségek felkészítésérõl, tehetségek felismerésérõl és a legmagasabb szinten való teljesítésrõl a siker érdekében. Az Aon olyan megközelítéssel szolgálja ügyfeleit, amely tükrözi azt, hogyan készülünk fel itt, a Manchester Unitednél."

Phil Clement, az Aon marketing és kommunikációs igazgatója:

"Ez a bejelentés a a Manchester Uniteddel való partneri megállapodásunk következõ lépése. Az Aon és a Manchester United együtt a növekvõ globális üzlet két kritikus kérdésén dolgozik - kockázatkezelésen és kiválóan teljesítõ csapaton."

"A kapcsolatunk elsõ fázisa hatalmas robbanást hozott ismertség szempontjából az Aonnak. A kapcsolatunk ezen szakasza sokkal inkább törekszik a teljességre, ahol fel tudjuk használni a szakértelmet, kialakítva párbeszédet, mely elõsegíti a tehetség, az egészségügy, a kockázatkezelés, nyugdíj területén a kiváló teljesítményeket és nagyszerû eredményeket. Üzleti ambícióink eléséhez a Manchester United ideális partner."

"Megtisztelõ, hogy az Aon összefüggésbe hozható a Manchester United világhírû edzõi rendszervel. Mint a sporton belüli innováció és kiválóság szimbólumát, sokra tartják a világ minden részén. A legnagyobb csodálattal és tisztelettel tekintünk a Manchester United 800 munkatársára és elvégzett munkájukra és nagyon várjuk a közös munkát velük, hogy segíthessük fenntartható teljesítményüket a világ minden részén, ahogyan mi tesszük minden ügyfelünkkel."

Az idei felkészülési túra - melyet az Aon támogat - az igen komoly ázsiai és csendes-óceáni szurkolói bázis elérését tûzte ki célul. A túra során a United ellátogat Bangkokba, Sydney-be, Yokohamába, Oszakába és Hong Kongba is, miközben az Aonnal közösen a világ minden sarkán folytatják tevékenységüket.

Ezen felül a Manchester United Business Network és az Aon a világ minden táján különféle kutatási projektekbe kezd, üzleti rendezvényeket szervez, valamint az Aon a klub alapítványával is szoros kapcsolatot ápol az emberek megsegítése érdekében.

 

Friss: Egyes hírek szerint 120 millió fontos üzletrõl van szó.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!