Ferguson: Nem volt szerencsénk

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester Unitednek nem volt szerencséje a Manchester City elleni 2-1-es vereség alkalmával, de elmondta, csapata mindig megnehezíti saját dolgát.


Sergio Agüero remek egyéni teljesítmény után szerzett találatával gyõzött a City, ezzel a United elõnye 12 pontra csökkent hét mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt.

Ferguson - aki szerint a City vezetõ találatánál leshelyzet volt - elégedett volt csapata teljesítményével, különösen amit a második félidõben mutatott a gárda.

"Nagyon feszült meccs volt, az ország két legjobb csapata játszott" - mondta Ferguson a Sky Sports 1-nak. "Az elején ide-oda folyt a játék, de nem igazán történt semmi."

"Kontrákkal néha veszélyeztettünk, de talán jobban is tehettük volna, de a második félidõben úgy vélem, mi voltunk a jobbak, de nem volt szerencsénk."

"Ha ránézünk a gólokra, kikaptunk. Tudom, hogy Agüero fantasztikus befejezõ, de túl sok helyet adtunk neki, míg az elsõ gólnál Tevez biztosan zavarta a játékot, de az ott lévõ asszisztens nem intett, pedig Tevez biztos, hogy útban volt. Ha az nem volt zavarás, akkor nem tudom mi az."

"Örültem a második félidei teljesítményünknek. Úgy gondolom, 1-0-ás hátrányból igazán jól visszajöttünk."

"Teljesítmény szempontjából nem volt ez egy igazán rossz nap számunkra. Nagyon intenzív volt a játék. Persze, senki nem akar elbukni egy derbit, de rendben vagyunk."

 


Ferguson kizártnak tartja, hogy a United hagyná leadni tetemes elõnyét és máris a vasárnapi, Stoke City elleni összecsapásra figyel csapatával.

"Nem tesszük meg. Ha ránézünk a klub történelmére, mindig megnehezítettük magunknak a dolgokat és a szurkolók majd leestek a székükrõl."

"Tizenkét ponttal vezetünk és csak hét meccs van hátra. Minden egyes mérkõzéssel pedig csak faragjuk ezt a számot. Vasárnap a Stoke elleni találkozó komoly erõfeszítés lesz, de egy meccsel közelebb kerülünk."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!