Sir Alex: Jó állapotban vagyunk

Sir Alex Ferguson úgy véli, csapata jó állapotban van a vasárnapi, Stoke City elleni bajnoki elõtt, miután a védõhármas - Jonny Evans, Nemanja Vidic, Chris Smalling - pozitív lépéseket tett a hét folyamán.


A mai sajtótájékoztatóján a menedzser elmondta, Evans egész héten edzett és a kezdõben lehet a Britannia Stadiumban, míg Vidic és Smalling egyre több edzésmunkára volt képes.

Paul Scholes hétfõn kezdheti el az edzéseket, miután túljutott térdsérülésén, ám Ashley Young körülbelül két hetet lesz kénytelen kihagyni egy bokasérülés miatt, melyet a hétfõi városi derbin szedett össze.

"Remélem, hogy Vida ma elkezdheti az edzéseket" - mondta Sir Alex a riportereknek. "Jonny Evans egész héten edzett, ami jobb hír annál, ahogyan a hétfõi meccsre készülhettünk."

"Ashley Young kidõlt - kapott egy rúgást a bokájára és talán két hetet kell kihagynia. Egyébként jó állapotban vagyunk a játékosok bevethetõsége szempontjából."

 


"Chris Smalling a héten már elkezdte a futó edzéseket, míg Paul Scholes hétfõn kezdi meg az edzéseket az elsõ csapattal. Õ már dolgozott valamennyit elõzõ héten is, fantasztikus lökést ad majd nekünk játékintelligenciájával. Néhány hetet kihagyott már, úgyhogy szüksége van jópár edzésre."

"Tudod, hogy a Stoke elleni mérkõzés kemény lesz. Ez soha nem fog megváltozni."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!