Fergie nem ért egyet Mancinivel

Sir Alex Ferguson szerint a United minden egyes Premier League mérkõzésen a határokat feszegeti és azt várja, ez a szezon véghajrájában is így lesz.


Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere a városi derbi elõtt némi vitát generált azon kijelentésével, miszerint a Vörös Ördögöknek könnyû dolga volt a bajnokság során, ezért vezethetnek olyan tisztességes elõnnyel.

"Senki sem játszik jól a United ellen, mert mindenki félelemmel telve lép pályára. Minden csapat, amelyik a United ellen szerepel, az úgy gondolja, nehéz legyõzni a Unitedet és nem is játszanak teljes erõbedobással" - nyilatkozta az olasz menedzser.

Azonban Sir Alex válaszában hangsúlyozta az angol labdarúgás õszinteségét és biztosan tudja, hogy a Stoke és a West Ham is végig keményen küzd majd ellenük a következõ két mérkõzés során.

"Azt gondolom, ez teljes képtelenség, tényleg" - vágott vissza Ferguson. "Rengeteg mérkõzést láttam a szezon során, olyan csapatokét is, mint a City és azt mondtam magamnak: 'Akarnak?' - persze, hogy akarnak!"

"Az angol foci a legõszintébb a világon, azt hiszem, ezt mindannyian elismerjük, így megy ez már sok-sok év óta. Plusz, 3000 szurkolód is elkísér az idegenbeli meccsekre. Kizárt, hogy bármelyik csapat úgy jönne az Old Traffordra, hogy nem a legjobbját akarja nyújtani. Ugyanez vonatkozik az Etihadra, Stamford Bridge-re, az Emiratesre vagy az Anfieldre. Mindannyian megteszik a tõlük telhetõ legtöbbet, mert ez az angol foci természete."

 


"Úgyhogy amit mond [Mancini], az teljes képtelenség. Talán saját csapata iránti együttérzést, vagy valami ilyesmit keres most, de ez teljesen ostobaság."

"Ha megnézzük a Norwich elleni találkozónkat ebben a szezonban, amekkora energiát fordítottak a meccsre, az fenomenális volt, különösen a két szélsõjük részérõl. Száz mérföldet futottak. A Premier League példája ez. Vagy a Reading elleni, amikor 3-2-re vittek...azt hittem harminccal kapunk ki! Minden egyes labdájuk a tizenhatosunkra szállt és mindig úgy tûnt, képesek elfejelni azt."

"Le kellett hoznom Rafaelt, szimplán csak mert nem volt elég magasságunk és Chris Smallingot kellett jobb bekknek tenni. Ez sokat javított a játékunkon, szóval különbözõ típusú meccsek és különbözõ típusú ellenfelek vannak a Premier League-ben, ettõl olyan választékos ez a labdarúgás, amihez semmi más nem fogható."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!