Sir Alex 21 pontot akar

Sir Alex Ferguson kijelentette, a maradék hét meccsbõl hetet meg akar nyerni csapatával.


A skót menedzser a lehetséges 21 pont mindegyikét szeretné megszerezni, ami bõven elegendõ lenne neki és gárdájának ahhoz, hogy ismét bajnoki címet ünnepeljenek, hiszen a városi rivális City még mindig 12 pontos hátrányban kullog mögöttük.

Ferguson azt is megígérte, nem ismétlõdik meg a tavalyi figyelmetlenségük, amikor nyolc pontnyi elõnyt adtak le.

"Ez egy kihívás, ami amúgy is megvan nekünk. Az elvárás amúgy is ott van, ez az élet velejárója ennél a klubnál. Mindenki megtette tétjeit a hétvégée, ahogyan a Manchester United is."

"Olyan klubok számára, mint a Chelsea, Arsenal, Man City, Liverpool és a United, minden egyes meccsen magasak az elvárások. Pontosan ugyanez a helyzet velünk is. De nem aggaszt engem, nincs ezzel semmi baj. Tudjuk, mit kell tennünk. Játékosok olyan csoportjával rendelkezünk, akik jók ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni mind a hét találkozót."

 


"Ez nem kérdés, és azt hiszem, az óriási dolog számunkra a következetesség. Félelmetes, nem kétséges. Mint ahogy az sem, hogy a 15 pont fantasztikus elõny volt. De sokkal jobb helyzetben vagyunk most, mert körültekintõbbek vagyunk és biztosra kell mennünk, hogy nem bukunk több találkozót. Úgy gondolom, ez segít nekünk."

"A tavalyi szezon más volt. Nemtörõdömség miatt vesztettük el a bajnokságot. 4-2-re vezettünk az Everton ellen. Gondatlanság - ezzel az egy szóval lehet leírni azt. Ha akkor behúzzuk azt a találkozót, megnyertük volna a trófeát is."


 


Daily Star

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!