Sir Alex büszke csapata jellemére

Sir Alex Ferguson szerint a vasárnapi, Stoke City elleni találkozó egy teszt volt csapata jellemére nézve, amit végül remekül teljesítettek a Vörös Ördögök.


A kihívás ismét adott, ezúttal egy újabb trükkös, idegenbeli mérkõzésen kell megismételniük ugyanezt, hiszen szerda este a West Ham ellen kell szerepelniük az Upton Parkban.

A Chelsea elleni FA-kupa újrajátszáson, valamint a Manchester City elleni bajnokin elszenvedett vereségek után a Unitednek gyõznie kellett a Britannia Stadiumban, hogy ne adjon további ösztönzést Roberto Mancini gárdájának a bajnoki címért folyó harcra nézve.

Hangos lelátók elõtt egy híresen fizikális csapat ellen a Vörös Ördögök összeszedett produkciót nyújtottak nyomás alatt is, megszerezve újabb, igen fontos három pontot.

"Mindig azt mondom, ne hagyd el az öltözõi jellemed és úgy vélem, ezt láthattuk a Stoke ellen" - mondta Sir Alex Ferguson a Manutd.com-nak.

 


"A Britannia Stadium nem egy könnyû hely, ráadásul különösen az elsõ félidõben a kavargó szél is megnehezítette a dolgunkat, de meg kellett találnunk a módját, hogy túllépjünk ezen és nyugodtak maradjunk. Nem kellett aggódnunk a meccs során - folyamatosan mi játszottuk a labdákat és passzoltunk körbe egymásnak."

"Nem volt sok helyzetünk, de az utóbbi hat év során mindig is így volt ez a Stoke ellen, ám általában így is nyertünk ellenük, Tevez kései góljával, vagy Chicharito kései góljával."

"A játékosok jelleme és teljesítménye fantasztikus volt."

A Unitednek már csak maximum hét pont kell, hogy bebiztosítsa 20. bajnoki címét és a csapat máris arra koncentrál, hogy Sam Allardyce West Hamje ellen is bezsebelje a gyõzelemért járó, értékes három pontot.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!