Ferguson hisz Robinban

Sir Alex Ferguson reméli, hogy Robin van Persie-ben ott lesz a tûz, amely a Manchester United gyõzelméhez kell a West Ham feletti gyõzelemhez az Upton Parkban.


A holland csatár ismét ott lép pályára, ahol korábban a szezon során a mérkõzés végéhez közeledve sikerült egalizálni a találkozó eredményét az FA-kupa 3. fordulójában.

 
Abban az idõben van Persie remek formának örvendett. Sõt, a drámai kupa meccsen lõtt góljával az akkori legutóbbi 9 mérkõzésén 9 gólt szerzett. Jelenleg a 29 éves csatár úgy utazik Londonba, hogy február óta csupán 1 gól lõtt.
 
Nem elhanyagolható, hogy ezt a gólt a Vörös Ördögök legutóbbi bajnokija során - a Stoke City ellen - 11-esbõl szerezte, amelyet Robin ünneplésébõl ítélve valamilyen módon az önbizalmát is helyreállította.
 
Sir Alex szerint csatára bizonyítani fogja, hogy a szezon kulcsfontosságó szakaszához érve számíthat rá.
 
 
"A sajtóban mindig lesznek olyan emberek, akik megkérdõjelezik a képességeket - néha a játékosok ezt el is hiszik -, ha a csatár néhány hétig gólképtelen" - mondta Sir Alex az MUTV-nek adott nyilatkozatában.
 
"Tisztában vagyok azzal, mit szeretnek a csatárok: amikor gólt lõnek, akkor elhiszik, hogy minden egyes mérkõzésen be fognak találni, de ha ez nem sikerül, akkor feszültek lesznek. Ekkor már csak a csodában bíznak, hogy ismét gólt tudjanak szerezni."
 
"Tehát ebbõl a szempontból ez egy nagyszerû gólt volt Robintól [a Stoke ellen], és remélhetõleg még néhány találattal megörvendeztet minket a szezon hátralévõ részében."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!