Sir Alex: Úgy játszottunk, mint egy bajnok

Sir Alex Ferguson elégedett volt azzal, hogy csapata kétszer is egyenlíteni tudott és 2-2-es döntetlent ért el a West Ham ellen, amivel a klub egy újabb ponttal közelebb került a bajnoki címhez.


Az Upton Parkban egy harcos találkozón Robin van Persie a rendes játékidõ vége elõtt 13 perccel mentett pontot, amikor kiszorított helyrõl betalált, és így a Vörös Ördögöknek már csak hat pontot kell összegyûjteniük öt meccs alatt ahhoz, hogy bajnokok legyenek.

Ricardo Vaz Te fejesére Antonio Valencia válaszolt, megszerezve elsõ gólját a szezonban, ám a hazaiak visszavették a vezetést a második játékrészben Mohamed Diame csodás találatával.

"Többször fel kellett állnunk, de a játékosaink mentek elõre" - mondta Sir Alex a Sky Sportsnak. "Kétszer voltunk hátrányban, de visszajöttünk és úgy gondolom, bajnokként játszottunk."

"Eltökélt és bátor játék tekintetében csodálatosak voltunk. Nem szeretünk veszíteni és ezt ma este ismét megmutattuk, szóval elégedett vagyok az eredménnyel."

"Egy meccsel közelebb a címhez. Maradt öt - három hazai pályán, kettõ idegenben - és a játékosok mutatják, hogy meg akarják nyerni. Nincs kétség efelõl."

 


Van Persie egyenlítõ találata után a United próbált gyõzelmet kicsikarni, de Jussi Jaaskalainen kiváló formában védte a Kalapácsosok kapuját.

"A kapusuk mentette meg õket az utolsó 20 percben. Nagyszerû védésekkel hárított Robin és Chicharito helyzeténél, plusz volt egy lövésünk, amit a gólvonal elõl rúgtak ki."

"Minden a büntetõterületük körül történt, de nem tudtuk befejezni a lehetõségeinket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!