Gündogan csak a Nürnbergre koncentrál

Ilkay Gündogan csak a Nürnbergre és jelenlegi teljesítményére szeretne koncentrálni a Manchester United érdeklõdésérõl szóló hírek ellenére is.


A Német U21 játékos idén 11 Bundesliga mérkõzésen 4 gólt szerzett, és nagyszerû játékával a spekulációk szerint több európai nagycsapat, köztük a Manchester United figyelmét is felhívta.
 

Gündogan nem cáfolta, hogy szeretne valamelyik európai nagycsapathoz igazolni, de a 20 éves középpályást 2012-ig köti szerzõdése a Nürnberg csapatához, így feltételezhetõen ezt az idényét még biztosan a németeknél tölti.
 

 

„Elismerem, nem könnyû kizárni a fejembõl, hogy az újságok olyan csapatokkal hoztak kapcsolatba, mint a Manchester United, de próbálok megbirkózni a gondolattal.” – mondta a Sportinformationsdienst riporterének.
 

„Most csak arra koncentrálok, hogy a Nürnbergben jó teljesítményt nyújtsak, és próbálok nem foglalkozni azzal, hogy melyik klubok figyelik a játékomat.”
 

„Szeretek a Nürnbergben játszani, hatalmas fejlõdési lehetõség ez nekem, de persze nagyszerû lenne a Manchester Unitedben játszani egy napon.”
 

Gündogan profi karrierjét a Bochum csapatában kezdte, majd 2009-ben csatlakozott a Nürnberghez. A Hoffenheim és a Bayer Leverkusen már idén nyáron megpróbálta megszerezni a török származású középpályást, de a Nürnberg elutasította az ajánlatokat.
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!