Johnstone élvezi feladatát

A kölcsönben szereplõ Sam Johnstone továbbra is reménykedik abban, hogy a Walsall együttesével sikerül rájátszást érõ helyre kerülni.


A 20 esztendõs hálóõr csupán két gólt kapott az eddigi öt meccsén, amióta ideiglenes csapatához került és csapattársaival eltökélten hajtanak a rájátszást érõ helyért.

A Walsallnak már csak két meccse van hátra, otthon a kiesõhelyen lévõ Bury, valamint idegenben a Crewe vár a csapatra és ha mindkét összecsapást megnyerné, úgy akár elérhetné a rájátszást érõ elsõ hat hely valamelyikét, amitõl jelenleg négy pontra van.

"A Sheffield United ellen kaptam az elsõ gólomat" - mondta Johnstone az MUTV-nek. "Nem voltam boldog, mert nem szeretek gólt kapni, de a Scunthorpe ellen is így történt, ami szintén frusztrált."

 


"De figyelem a teljesítményemet és nem gondolom, hogy tehettem azokról a gólokról, amiket kaptam. Nagyszerû tapasztalat ez számomra. Tavaly a Scunthorpe-nál játszottam, de akkor a tabella másik végénél voltunk, most a felsõházban vagyunk. Ez más nyomást eredményez, de élvezem ezt."

"Két meccs maradt és keményen dolgozunk, hogy megnyerjük azokat. Jó volna bejutni a rájátszásba, de egyszerre csak egy dologra kell figyelnünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!