Neymar elismeri a PL csapatok érdeklõdését

A fiatal brazil csillagot a Chelsea és a United is szívesen látná soraiban bevallása szerint, azonban nála a Juventus élvez prioritást.


 

A Santos játékosa, akit a jövõ legnagyobb brazil csillagának tartanak több sztárklub érdeklõdését felkeltette. Nyáron a sajtó szinte biztosra vette, hogy a Chelsea-ben köt ki, ám az üzlet végül elmaradt. Azóta sincs hiány érdeklõdõkbõl: Real Madrid, Manchester United, Internazionale, Juventus és persze a Kékek sem tettek le megszerzésérõl.

 

A 18 éves Neymar, aki a brazil válogatottban is góllal debütált mindenesetre azt állítja, legszívesebben a Delle Alpiba tenné át székhelyét.

 

 

 

 

„Öt nagy klub érdeklõdik irántam: Juventus, Chelsea, Internazionale, Real Madrid és a Manchester United” -mondta Neymar a La Gazetta dello Sportnak.

 

„Én leginkább a Juventust preferálom, nagyon jó nemzetközi hírük van. A Neazzurri színeknek is van presztízse, de számomra a Juventus szimpatikusabb.”

 

„Minden gond nélkül mondom ezt, örömmel viselném a Bianconeri mezt.”

 

Neymar szerint a Santos minden érdeklõdést elhárít, mondván nem eladó, de szerinte ez nem így van. A brazil tinédzser szerint bõven benne van a pakliban, hogy januárban klubot vált, legalábbis ha rajta múlik biztosan.

 

„A klubvezetés azt mondta nem vagyok eladó, de nem hiszem hogy ezt komolyan gondolták. Úgy érzem itt az ideje belevágni az európai kalandba.”

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!