Wenger: Tiszteljétek Van Persie-t!

Arsene Wenger elmondása szerint klubja meg fogja adni a kellõ tiszteletet egykori játékosuknak, Robin van Persienek a hétvégi Arsenal-Manchester United rangadó elõtt.


A következõ forduló egyik slágermérkõzéseként a Manchester United akár már bajnokként is utazhat az Emirates Stadiumba, ha sikerül a mai este folyamán legyõzniük az Aston Villa együttesét.

 

Egyúttal ez lesz az elsõ alkalom, hogy Robin van Persie vendégként tér vissza arra a pályára, ahol karriere elmúlt hat évét töltötte, mielõtt a nyár folyamán az Old Traffordra költözött volna.

 

Azt figyelembe véve, hogy az Ágyúsok szurkolói a két csapat manchesteri mérkõzésén kifütyülték a hollandot, nem sok jóra lehet számítani Londonban, de egykori menedzsre szerint nem kell attrocitásoktól tartani.

 

 

"Mi tiszteljük azokat a játékosokat, akik hosszú idõn keresztül szolgálták a klubunkat, ahogy azt mindig is tettük, és a megfelelõ módon kezeljük õket a mérkõzés elõtt és után is" - kezdte a francia stratéga.

 

"Legyen az a játékos bajnok, vagy éppen nem bajnok, a helyzet ugyanaz."

 

"Amit elvárok magunktól, hogy jó mérkõzést játszunk és gyõzzük le õket, nem számít, hogy éppen milyen státuszban érkeznek hozzánk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!