Carrick: Trófeát nyerni különleges élmény

Michael Carrick szerint a bajnoki cím megszerzése mindenegyes alkalommal különleges élmény jelent a Manchester United számára.


A Vörösök Ördögök 20. bajnoki címüket szerezték meg hétfõn este az Aston Villa felett aratott 3-0-ás gyõzelmükkel, mely Michael Carrick ötödik bajnoki gyõzelmét jelentette a Manchester Unitedben.

 

"Ez egy hihetetlen élmény. Újra és újra, akárhányszor történik meg, mindig különleges örömmel tölt el bennünket. Minden egyes címmel nagyobb lesz a klub dicsõsége" - mondta Carrick a Manchester Evening News-nak adott interjújában.

 

 

"A 20. bajnoki címünk megszerzéséért folytatott küzdelmünk, a tavalyi csalódás miatt kivételes volt. Nem hagytuk, hogy megtörjön bennünket a vereség. Visszaszereztük a címet. Büszke vagyok minden egyes csapattársam teljesítményére. A szezon elején sokan nem bíztak bennünk. Nem hitték, hogy sikerül visszahódítanunk a koronát, de végül bebizonyítottuk, méltóak vagyunk a bajnoki címre és egy ez különleges érzéssel tölt el mindünket."

 

Carrick szintén tisztelettel adózik Ryan Giggs elõtt aki, 13. bajnoki aranyát szerezte meg a Unitedben.

 

"Lehet ehhez a teljesítményhez még valamit hozzáfûzni? Szenzációs, hogy ilyen fantasztikus teljesítményre képes még mindig, ennyi idõ után is. És ezt nem csak fizikai értelemben gondolom így, hanem az az akaraterõ, az az elkötelezettség, ahogyan mindent belead a nap mint nap, az példaértékû minden futballista számára. Túl gyakran dobálózunk a legenda megnevezéssel, de azt hiszem, ha valakit igazán megillet ez a jelzõ, akkor az Õ. Megtiszteltetés vele játszani és edzeni minden egyes nap."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!