Carrick: Sohasem kételkedtünk

Michael Carrick bevallotta, a Manchester United öltözõjében soha nem volt kétséges, hogy felállnak a csalódásból és visszaszerzik a Citytõl a bajnoki címet.


Miután a Vörös Ördögök tavaly drámai módon vesztették el a koronát az Old Trafford legénysége elhatározta, hogy mindenáron visszaszerzik a címet, és a fájdalom hatalmas elszántságot adott Sir Alex fiainak ebben a szezonban.

 

A United hétfõi elsöprõ gyõzelme biztosította a klub 20. bajnoki címét és segített elûzni a szívszaggató  tavaly májusi emlékeket.

 

"Nagyon fájdalmas volt, de nem felejtettük el idén egy pillanatra sem, amit akkor éreztünk" - mondta Carrick az újságíróknak.

 

"Az edzõ csak annyit mondott jól véssük az emlékezetünkbe, amit most érzünk. Nagyon rossz érzés volt az utolsó pillanatban elveszíteni a címet. Ez adott nekünk erõt ebben a szezonban, hogy egy meggyõzõ elõnnyel sikerüljön visszaszereznünk a trófeát. Bár sosem akartuk elkiabálni, de mindannyian tudtuk, hogy sikerülni fog."

 

 

"Nem sok csapat tudott volna ilyen meggyõzõen talpra állni a cím elvesztése után, de nekünk csak az volt a szemünk elõtt minden egyes alkalommal mikor pályára léptünk, hogy meg kell nyernünk a 20. bajnoki címet. Büszke vagyok arra, hogy része lehetek egy ilyen csodálatos csapatnak. Ez a karakter ez az akaraterõ, ami átjárja az egész klubot, hihetetlen."

 

Carrick ötödik bajnoki aranyát szerezte meg idén a Manchester Unitedben, de elmondása szerint a trófeák iránti éhsége egyre jobban fokozódik.

 

"Amikor ide kerültem, azt mondtam magamnak: Én leszek a világ legboldogabb embere, ha egyszer bajnok lehetek a Uniteddel. Most hogy az ötödik bajnoki címet sikerült megszereznem a csapattal, egy cseppet sem csökkent az étvágyam, és minél több idõt töltök ebben a fantasztikus klubban annál nagyobb az éhségem a trófeák iránt"

 

"Mielõtt idekerültem nem ismertem azt az érzés milyen bajnoknak lenni. Most már, hogy tudom, nem elégszem meg egy címmel. Ez egy olyan fantasztikus érzés, amit ha egyszer megtapasztalsz újra és újra át akarod élni."

 

"Bár a szezon még nem ért véget, még meg sem kaptuk a trófeát, de már a következõ évre gondolunk. Ami tavaly történt az elmúlt. Visszaszereztük a címet, amire nagyon büszkék vagyunk. Mi vagyunk a bajnokok és minden erõnkkel azon leszünk, hogy ez így is maradjon még hosszú éveken keresztül. Éhesebbek vagyunk a sikerre, mint valaha."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!