Nem engedünk a gyeplõn

Michael Carrick ragaszkodik ahhoz, hogy a Manchester Unitedben továbbra is motiváltak a játékosok, annak ellenére, hogy a Premier League trófeája már kifényesítve várja, hogy az Old Traffordon május 12-én a magasba emeljék Sir Alex fiai.


A Premier League 95 pontos rekordja még megdöntésre vár, és Carrick szerint, kötelesek mindent beleadni egészen a bajnokság végéig. A Vörös Ördögök hétvégén az Ágyúsok otthonába látogatnak és nem lesz könnyû dolguk, mivel a harmadik helyért versengõ Arsenal is keményen fog küzdeni a megszerezhetõ pontokért, ha nem akarják, hogy a Chelsea megelõzze a tabellán õket.

 

"Most is ugyanúgy megyünk fel a pályára, ahogyan mindig is. Meg akarjuk nyerni a mérkõzést. Tény, hogy már megszereztük a címet, de egyszerûen nem engedi a mentalitásunk, hogy ne tegyünk meg mindent a gyõzelem érdekében. Úgy fogunk harcolni, mintha a cím múlna rajta."

 

"Természetesen most már olyan helyzetben vagyunk, hogy nincs rajtunk semmilyen nyomás, sokkal felszabadultabban játszhatunk. De gyõzni akarunk és nem vesszük félvállról a hátralévõ mérkõzéseket. Nem engedünk a gyeplõn. Harcolni fogunk az utolsó meccsig. Ez így igazságos a rajongók és a többi csapat felé is."

 

Sir Alex már említette, hogy az utolsó mérkõzéseken megkeveri a keretét, fõleg mivel minden bizonnyal Nemanja Vidic és Rio Ferdinand is visszatérhet a védelem szívébe, és ezzel Carick is teljes mértékben egyet ért.

 

"Remek dolog volt ebben a szezonban, hogy nem volt sok sérültünk és mindenki szóhoz juthatott. Az edzõnek volt alkalma rotálni, és most hogy a játék öröméért léphetünk pályára még nagyobb lehetõsége lesz a menedzsernek forgatni a csapatot."

 

 

Bár Carrick hétfõn kisebb sérülést szenvedet, de ha mégis pályára küldi Sir Alex, akkor lehetõsége lesz szembenézni az Emiratesben honfitársával, Jack Wilshere-vel, akinek nagy csodálója.

 

"Már játszottam Jack ellen néhányszor. Szemtanúi lehettünk már a tehetségének és igazán jól végzi a dolgát. Sajnos sérülése miatt tavaly sokat kihagyott és idén is voltak kisebb problémái. De még fiatal és még rengeteg lehetõség áll elõtte. Nagy nyomás van azonban a vállán, mert az emberek túl sokat várnak el tõle."

 

"Az ideális az lenne, ha saját tempójukban fejlõdhetnének a sportolók, de ez a felgyorsult világ azonnali eredményeket követel. Biztos vagyok abban, hogy Jack meg tud majd birkózni ezzel, és egy sikeres karrier elõtt áll."  


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!