Nagy összeg áll Ferguson rendelkezésére

Sir Alex Ferguson arra figyelmeztette riválisait, hogy a Manchester United azon dolgozik, a következõ szezonra még erõsebb kerete legyen.


Sir Alex zöld utat kapott a klub tulajdonosaitól, hogy még több kiváló tehetséggel bõvítse a Vörös Ördögök keretét.

A United a héten szerezte meg 20. bajnoki címét úgy, hogy még négy forduló van a Premier League sorozatából. Ám Ferguson nem kíván a babérjain ülni, hanem jobbá akarja tenni csapatát annak érdekében, hogy még több trófeát tudjon bezsebelni.

A skót menedzser a nyáron két új igazolást is szeretne, de akár több is lehet, ha úgy érzi, a kiszemelt játékos jó a klub számára. A "bevásárló listán" Crsitiano Ronaldo és Robert Lewndowski található a legelõkelõbb helyen, de Ferguson figyeli az Everton bal bekkjét, Leighton Bainest, a Benfica védõjét, Ezequiel Garay-t valamint a portói James Rodriguezt is.

Ennek érdekében a United amerikai tulajdonosai azt mondták Fergusonnak, nyáron kellõ összeg áll rendelkezésére.

 


Ferguson szoros csatát vív a Bayern Münchennel Robert Lewandowski leigazolásáért, egyes lapok már tényként közölték, hogy a lengyel a bajorokhoz igazol, ám a csatár elmondása szerint a United lenne az álma. Ferguson pedig a hírek szerint le is igazolná a Real Madridnak négy gólt vágó lengyelt.

"Lewandowski négy gól - mit lehet erre mondani? Négy gólt szerezni a Real Madrid ellen egy ilyen természetû találkozón, csodálatos eredmény."

"Miután beszéltem a Glazer családdal, elmondták, minden szándékuk az, hogy folytassuk. Nem hiszem, hogy nagy átalakításokra lenne szükség, talán két játékos kellene. Attól függ, ha egy játékos bejön a képbe és úgy látjuk, hogy a kritériumainknak megfelelõ, akkor lökünk a csónakon egyet és megszerezzük, függetlenül attól, hogy hány játékost igazoltunk."

 


Daily Star

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!