U21: Wolves 1-0 United

Egy szoros találkozón a Wolves Sam Whittall 86. percben szerzett góljával legyõzte a Manchester Unitedet.


A Vörös Ördögöknek nagyon kellett volna a gyõzelem ahhoz, hogy bebiztosítsák helyüket a sorozat elõdöntõjében, de Ryan Tunnicliffe is csak kapufáig jutott, így Warren Joyce csapata 180 perc alatt nem tudta feltörni a Farkasok védelmét, hiszen a Moss Lane-en sem volt képes gólra a gárda a gólnélküli döntetlen alkalmával.

Pedig a vendégek jól kezdtek és Adnan Januzaj kényszerítette védésre Aljaz Cotmant, majd Larnell Cole passza után Tunnicliffe faragta meg a lécet. Januzaj elõtt újabb helyzet adódott, de a tizenhatos szélérõl ellõtt labdája elkerülte a kaput. Majd a hazaiak egyre inkább kezdtek feljavulni a szünet felé haladva.

Zeli Ismail becsapta Michele Fornasier-t és Ben Amost is, de kiszorított helyrõl már csak az oldalhálóba tudott lõni, míg Jack Price és Whittall lehetõségeinál a legjobbat kellett kihoznia magából Amosnak. Az elég ramaty pálya nem igazán kedvezett egyik csapatnak sem, így a meccs elég szedett-vedetté kezdett válni.

Tunnicliffe elõretörése után Januzaj centiket tévedett, majd Jesse Lingard lövése szállt kapu fölé. Januzaj beadásáról nem sokkal maradt le Tyler Blackett, így a találat nem jött össze, pedig úgy tûnt, a vendégek közelebb voltak a gólhoz a találkozó eddigi részében.

Ehelyett a hazaiak szereztek gólt, a kiválóan játszó Tom Thorpe hozott össze egy szögletet, ami után nagy kavarodás alakult ki a Vörös Ördögök kapuja elõtt. Lee Evans kezezése után továbbment a játék és a tülekedésbõl Whittall került ki gyõztesen, aki közelrõl kapuba kotorta a játékszert.

Az utolsó percekben Januzaj szögleteinél még Amos is felment, de Warren Joyce csapatának nem sikerült egyenlítenie, pedig még Reece James is próbálkozott egy lövéssel, ami azonban nagyon szélesre sikeredett.


U21 Premier League
Wolverhampton 1-0 Manchester United
New Bucks Head, Telford

United: Amos - Vermijl, Thorpe, Fornasier, James - Blackett(Lawrence 82.), Ekangamene, Tunnicliffe, Cole, Lingard - Januzaj
Pad: J.Pereira, McCullough, Hendrie, van Velzen.

Gólszerzõ: Whittall 86'



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!