A rekord a cél

Sir Alex Ferguson szeretné, hogy a bajnokságot négy gyõzelemmel fejezze be a csapata, amit az Arsenal ellen el is kezdhet.


A friss bajnok vasárnap az Arsenal otthonában szerepel, amelyet a Chelsea, a Swansea és a West Brom elleni találkozók követnek még az idei szezonban. Az itt megszerezhetõ 12 pont azt jelentené, hogy a Vörös Ördögök 96 ponttal zárnák a sorozatot, ami egy ponttal több, mint amit a Chelsea gyûjtött a 2004/05-ös idényben.

"Nos, négy különbözõ erõpróba vár ránk" - mondta Sir Alex az MUTV-nek. "Találkozunk az Arsenallal, amely a Bajnokok Ligája helyért hajt, majd jön a Chelsea, amely ugyanabban a helyzetben van, mint az Ágyúsok."

"Ezek mégis különbözõ erõpróbák, amiket meg akarunk nyerni. Az utolsó hazai meccsünk a Swansea elleni lesz és az utolsó hazai mérkõzésedet mindig meg akarod nyerni. Majd megyünk a West Bromhoz, amely szintén meg akarja nyerni utolsó hazai találkozóját."

"Azt mondtam a játékosoknak, az egy dolog, hogy a Premier League bajnokai lettünk, de egy rekord megszerzése egy másik dolog. Lehetõségünk van arra, hogy rekordot állítsunk fel és remélhetõleg meg is tudjuk tenni."

 


"Ha sikerülne, a 96 pont fenomenális lenne. Nem tudom, hogy valaha túlszárnyalnák, de mindazonáltal egy csodálatos teljesítmény lenne ez tõlünk."

A menedzser kitart azon jóslata mellett, hogy a Borussia Dortmund nyeri az idei Bajnokok Ligáját, miután az elõdöntõk elsõ meccsei után igen nagy az esély arra, hogy a Bayern München ellen játszhatját a döntõt a Wembley-ben.

"Azt tippeltem, hogy a Borussia Dortmund nyeri a Bajnokok Ligáját és nem is vagyok messze az igazságtól. Azt gondolom, megcsinálják."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!