Sir Alex bánkódik a kihagyott helyzetek miatt

A 20. bajnoki cím ellenére is úgy tûnt, Sir Alex Ferguson szerette volna megnyerni a találkozót és bosszantotta, hogy a United csak 1-1-es döntetlent ért el az Arsenal otthonában, miközben fájlalta a sok kihagyott lehetésget és a sárga lapokat.


A Vörös Ördögök már bajnokként szórakoztató meccset játszottak Arsene Wenger gárdája ellen az Emirates Stadiumban és Sir Alex Ferguson azt mondta: "Kemény meccset vártunk és azt is kaptunk."

"Ide-oda lendült a találkozó. Az elsõ 20 percben meglepett minket az Arsenal agressziója és szerelései. De utána valószínûleg elõttünk adódott a legjobb lehetõség - négy fantasztikus helyzetünk is volt fejesbõl. Újra és újra átmentünk a támadó harmadon és talán nagyobb higgadtsággal megnyerhettük volna a találkozót."

"Ha értékesítettünk volna a helyzeteinkbõl egyet-kettõt, megnyertük volna a meccset. Mindig mi tûntünk veszélyesebbnek, de ez nem von le semmit az Arsenal érdemeibõl. A zokni is lekopott a lábukról, amiért elismerés jár."

"Az Arsenal fantaszikus iramban, agresszíven játszott és sok szerelést mutattak be. Úgy gondolom, a játékvezetõ ezzel egy ponton nem tudott lépést tartani, aztán ha mi szabálytalankodtunk, azonnal adta a sárga lapokat."

 


"Öt játékosunk is besárgult. Az egyik legkevesebb lapot kaptuk idén az országban, talán a legjobbak vagyunk ebben. Nem hiszem, hogy helyes az, hogy a Manchester Unitedben öt játékos is sárgát kapjon."

"De a meccs utolsó 20 percében az egyik kaputól a másikig folyt a meccs. A legnagyobb lehetõség határozottan elõttünk adódott, amit jobban kellett volna befejezni. Az Arsenal Bajnokok Ligája helyért harcol és valós erõpróbát vártunk, meg is kaptuk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!