Az Ajax nyitna a United felé

Frank De Boer szívesen fogadná a Manchester United fiatal játékosait az Amsterdam Arenában, amit Edwin van der Sar, a két klub egykori kapusának kapcsolatai révén meg is valósíthatnak.


Az amszterdami klub vezetõje azon dolgozik, hogy sorozatban harmadik alkalommal is bajnok legyen az Ajax és egy nyilatkozatából kiderült, szívesen fogadnák Sir Alex Ferguson fiatal tehetségeit.

Az egykori holland válogatott védõ szerint a fiatalok sokkal inkább megtanulnák mesterségüket az Ajax-ban - amely rendszeresen a Bajnokok Ligájában szerepel - mint egy Championship klubban.

"Ha egy Manchester United játékos az Ajax-ot preferálja egy Championship klubbal szemben, az egy nagyon érdekes lehetõséget rejthet" - mondta De Boer a Voetbal Internationalnek. "Van der Sar hatalmas tiszteletnek örvend ott, szóval könnyû megmagyarázni a kapcsolatokat."

"Marc Overmars és én nyitottak vagyunk erre, ahogyan a Barcelona felé is nyitottunk."

 


A holland bajnokcsapat ugyanis hasonló megállapodást kötött a katalán klubbal is, amely így fiatal tehetségeket kölcsönöz az Ajax számára, mint Isaac Cuenca, aki újabb egy évre a hollandokhoz kerülhet kölcsönbe.

"Nagyon jó ez, hiszen a Barcelona így egy remek klubnál tud játékpercet biztosítani tehetséges játékosainak, nekünk pedig lesz egy új, nagyszerû játékosunk."

"Bár sérülés miatt nem játszott sokat Cuenca, így is biztosra veszem, hogy lelkes történetekkel tér vissza a Barcelonához. Ez pedig fantasztikus dolog, nagyon várom a jövõt."



 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!