U21: United 1-0 West Brom

A Manchester United biztosította helyét az elõdöntõben, miután az Old Traffordon 1-0 arányban legyõzte a West Brom gárdáját.


Larnell Cole korai gólja döntõnek bizonyult, míg az elsõ csapat tagja, Tom Cleverley végig a pályán volt a találkozón, mely megnyerésével biztosan az elsõ három hely egyikén végez a csapat, megelõzve az utolsó csoportellenfél Liverpoolt, amely szintén az Old Traffordon szerepel majd.

A hazaiak gyorsan a legnagyobb fokozatba kapcsoltak és Cleverley elõrelõtt labdájára Alex Büttner startolt, majd továbbított Jesse Lingardhoz, akinek nagyszerû centerezése után Cole csúsztatott közelrõl a kapuba.

Csak Luke Danielsnek köszönheti a West Brom, hogy nem került nagyobb hátrányba, hiszen remek védésekkel állította meg Lingardot és Cole-t is, ám a vendégek küzdöttek, hogy visszajöjjenek a meccsbe. Ben Amos bátor kivetõdéssel mentett Adil Nabi elõl, majd Romain Sawyer fejesét is védenie kellett.

Szerencséje is volt Warren Joyce csapatának, ugyanis Scott Allan lövése már túljutott Amoson, ám a labda a kapufáról visszapattant. A szünet után továbbra is Lingard tûnt a legaktívabbnak, de nem tudta növelni csapata elõnyét.

Büttner jó hatással csatlakozott a támadáshoz ismét, de a középre lõtt labdája elsuhant a kapu elõtt és nem sokkal késõbb Reece Jamesnek adta át helyét. A hazaiak könnyedén megbirkóztak a veszéllyel, melyet az egykori Manchester City játékos, David Oldfield csapata jelentett számukra, míg Lingard továbbra is próbálkozott, de Daniels hárítani tudott.

Miután a vendégek kapusa nagyszerû vetõdéssel ütötte ki Ryan Tunnicliffe labdáját, csapatának esélye volt a másik kapu elõtt, de Aaron Birch a tizenhatoson kívülrõl leadott lövése kapu fölött hagyta el a játékteret. A United újabb olyan meccsen van túl, amikor nem kapott gólt, bár az utolsó percekben egy kavarodást követõen Liam O'Neil labdáját kellett fognia Amosnak a gólvonal elõtt.


U21 Premier League
Manchester United 1-0 West Brom
Old Trafford

United: Amos - Vermijl, Thorpe, Fornasier, Büttner(James 65.) - Cole, Ekangamene, Tunnicliffe, Cleverley, Lingard(Blackett 90.) - Janujaz(Lawrence 88.)
Pad: J.Pereira, McCullough.

Gólszerzõ: Cole 8'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!