Welbeck kiesett, Scholes bevethetõ

Danny Welbeck nem lehet ott a vasárnapi, Chelsea elleni bajnokin, de a menedzser reméli, hogy Paul Scholes már a padon ülhet.


A 38 éves középpályás január 26-án - a Fulham elleni 4-1-en - játszott utoljára, azóta egyetlen percre sem lépett pályára térdsérülése miatt.

Ugyanakkor Sir Alex Ferguson a mai sajtótájékoztatóján elmondta, reményei szerint Scholes a Chelsea ellen már leülhet a kispadra, majd a Swansea elleni, utolsó hazai mérkõzésen akár kezdhet is. A menedzser Nemanja Vidicrõl is friss hírekkel szolgált.

"Welbeck nem lesz ott vasárnap" - mondta Sir Alex riportereknek. "A többiek egészségesek. Scholes és Vidic edzettek és valószínûleg Scholes a padon lesz vasárnap. A Swansea ellen szeretném játszatni."

 


"Jól játszottunk az Arsenal ellen és nyernünk kellett volna a helyzeteink alapján. A Chelsea is a Bajnokok Ligája helyért hajt, ellenük is a lehetõ legerõsebb csapattal fogunk kiállni."

"Az utóbbi néhány hét során fantasztikusak voltak és ott vannak az Európa Liga döntõjében is. Jó meccsnek kell lennie. Nagyon lelkesen kell játszanunk és élveznünk kell a meccset."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!