Sir Alex tervei

Sir Alex Ferguson magabiztos azt illetõen, hogy csapata fenn tudja tartani a fejlõdést és talán, sikerül majd egy-két újabb igazolással is bõvítenie a United keretét.


A Vörös Ördögök fõnöke elmagyarázta, hogy a játékosok megfigyelése akár két szezonig is tarthat, ami után készen állnak megkötni az üzletet és a csapat képes befogadni az új érkezõt.

 

Az angol U21-es csapat sztárja, Wilfried Zaha már megegyezett a klubbal és nyáron a Crystal Palace hivatalosan is elengedi a fiatal szélsõt, aki csatlakozni tud majd a Manchester United felnõtt keretéhez és remélhetõleg részt fog venni a felkészülési túrán is. A menedzser nagyon elégedett, mivel véleménye szerint a klub fiatal játékosai fejlõdni szeretnének és javuló tendenciát mutatnak, ezáltal jövõre méginkább számítani lehet majd rájuk, legyen szó Ligakupa, FA-kupa vagy Premier League mérkõzésrõl.

 

 

"Már egy ideje tervezzük a dolgokat [a következõ szezonra]" - nyilatkozta a Chelsea elleni mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján Sir Alex. 

 

"A megfigyelés egy egész szezonon keresztül tart, tulajdonképpen akár két szezonnyi idõt is igénybe vehet, ha egy fiatal játékost szeretnél elhozni. Látni akarod, hogyan teljesít a következõ idény alkalmával. Ez az a folyamat, amit mi is követünk. Van egy pár ötletünk, hogy merre menjünk és remélhetõleg sikerülnek a terveink"

 

 

"Elõreláthatóan egy vagy két igazolásra számítunk. Szem elõtt kell azonban tartanunk azt a tényt, hogy rengeteg fiatal játékosunk van, akiktõl fejlõdést várunk, és számítanunk kell majd rájuk. Figyelemmel kell követnünk a játékosok korát is, de a lényeg, hogy pontosan tudjuk hogy állunk és mit szeretnénk. Azt kell, hogy mondjam, jelenleg kényelmes helyzetben vagyunk."

 

"Fantasztikusan erõs és mély keret áll rendelkezésünkre. Ez az a terület, ahol nem szabad túlzásokba esni, hiszen végül felébredsz és nem tudod mihez kezdj, hogy mindenkit motiváltan tudj tartani. Már így is megtörtént ebben a szezonban néhány alkalommal, hogy hosszabb idõn keresztül nem jutottak szerephez egyes játékosok és ez néhány nehéz döntés elé állított bennünket."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!