Kulcsemberek: Evans

Annak ellenére, hogy sérülés miatt kihagyta a szezon elejét, Jonny Evans elérte azt, hogy ugyanolyan opcióként számíthattak rá, mint a félelmetes Rio Ferdinand/Nemanja Vidic védõpáros tagjaira.


Az északír játékosra immár nem helyettesként tekintenek, hiszen egy sor kiemelkedõ találkozóval bebizonyította, hogy a menedzser terveinek létfontosságú védõ tagja.

Miután a Bernabeuban lenyûgözõen teljesített és igazi vezetõnek bizonyult játékával és karakterével, rendkívül peches volt, hogy a Real Madrid elleni visszavágót kénytelen volt kihagyni.

Rendíthetetlen természetét ötvözve valódi agressziójával és eltökéltségével Evans tökéletes középsõ védõvé érik és - miután decemberben hosszú távú szerzõdést írt alá - úgy tûnik, immár a csapat alapkövét jelenti.

 


Pezsgõ pillanat: A történelemkönyvek nem mutatják majd be, mennyire is nehéz gyõzelmet aratott hazai pályán a csapat novemberben a kiesés ellen harcoló QPR ellen. Jonny szerezte az egyenlítõ találatot, de sokkal többet tett a meccs során, hiszen végig ösztönözte csapattársait, majd igazi szenvedélyrõl tett tanúbizonyságot, mikor jött az áttörés.

Evans szezonja három szóval: 'Tökéletes és biztos!'


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!