Nani bocsánatot kért Ronaldotól

Cristiano Ronaldo élete gólját szerezhette volna a világ-, és Európa-bajnok Spanyolország ellen tegnap este, ha parádés kapus fölötti átemelését, amely minden körülmények között a kapuba ment volna, nem fejeli meg a lesen álló Nani.


Cristiano Ronaldo egy remek egyéni akció után lõhetett volna átemelõs gólt, amely során elfektetette egykori manchesteri csapattársát, Gerard Pique-t, majd Real Madridbeli csapattársa, Iker Cassilas felett átemelte a labdát, ám a már gólvonalnál tartó labdát a partjelzõ szerint lesen álló Nani fejelte a kapuba, így a gólt érvénytelenítették.

 

 

"Azért értem a labdába, mert nem gondoltam, hogy lesen állok" - kezdte a "bûnös" Nani.

 

"Elõre futtottam, az akció nagyon gyors volt. Miután átgondoltam az esetet, bocsánatot kértem Cristianotól; nagyszerû játék volt, nem kellett volna beleérnem."

 

Bár Portugália így is 4-0-s gyõzelmet aratott a világbajnok alakulat felett, Cristiano Ronaldo érthetõen dühös volt még a lefújást követõen is.

 

"A labda fél méterrel a gólvonalon belül volt. Nem értem miért nem adták meg. Ennek a megmagyarázására nincsenek szavak. Csak egy vak nem látta, hogy ez gól volt!"

 

Telegraph


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!