Ferguson: Ez Ferdinand karrierének legjobb szezonja

Sir Alex Ferguson hiszi, hogy védõje, Rio Ferdinand Manchester Unitedes karriere legnagyszerûbb évét tudhatja maga mögött.


A 34 éves veterán bekk maga mögött hagyta szûnni nem akaró sérülési problémáit, és 26 mérkõzésen lépett pályára eddig a bajnoki címmel végzõdõ 2012/2013-as szezonban, amiért ki is érdemelte menedzsere dicséretét.

 

"Ferdinand a valaha volt legjobb szezonját produkálta a klubnál" - kezdte Sir Alex a MUTV-nek.

 

"Folyamatos problémáink voltak azzal, hogy a középhátvédjeink közül valaki mindig sérüléssel, vagy problémával küzködött."

 

"Nemanja Vidic kihagyta a szezon elsõ felét, Chris Smalling az idény nagy részében nem állt a rendelkezésünkre, Phil Jones is egy jó pár hónapig a partvonal szélére szorult, Jonny Evansnek is voltak kihagyásai. De Rio nagyon jól megoldott a helyzetet."

 

"Bár bizonyos mérkõzésekrõl kihagytuk õt, mert a megfelelõ módon akartuk kezelni az õ helyzetét, a legfontosabb pillanatokban mindig a rendelkezésünkre állt."

 

 

Széles körben arról lehet hallani, hogy Rio Ferdinand hamarosan új szerzõdést ír alá az Old Traffordon, és Ferguson is magabiztos azt illetõen, hogy az egykori West Ham játékos a klub kötelékeiben marad.

 

"Nem hiszem, hogy bármilyen ok is lenne arra, hogy másként gondoljam" - tette hozzá.

 

"Remélem maradni fog, és szerintem ez így is lesz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!