Vidic: Még mindig gyõzni akarunk

Nemanja Vidic elismeri, jó érzés, hogy már nincs nyomás a csapaton a szezon végi utolsó néhány mérkõzés alkalmával, és a United csapatkapitánya ragaszkodik ahhoz, hogy a Vörös Ördögök gyõztes mentalitása egy cseppet sem csorbult.


A United bajnoki címét az Aston Villa elleni gyõzelemmel már két héttel ezelõtt biztosították Sir Alex fiai, de Vidic ragaszkodik ahhoz, hogy õ és társai még mindig eltökéltek aziránt, hogy pozitív eredményeket érjenek el a hátralévõ találkozókon. 

 

"Még most is a gyõzelem a legfontosabb számunkra, ezt diktálja a mentalitásunk" - mondta Vidics a BBC Rádiónak adott interjújában.

 

"Ritkán adatik meg, hogy nyomás nélkül lépjünk pályára a bajnokságban. Mivel a címet már megszereztük, így nincs rajtunk semmilyen teher és ez alkalmat ad egy felszabadult futballra. Most élvezhetjük igazán a játék örömét."

 

 

"Még mindig van kellõ motivációnk, hisz elég ha kilépünk az Old Trafford közönsége elé. Amikor pályára lépünk, gyõzni akarunk, és mindegy, hogy a Chelsea az ellenfél vagy bárki más. Az egyetlen különbség az, hogy már megnyertük a trófeát, nem kell számolgatnunk a pontokat, nincs bennünk feszültség, csak meg kell nyernünk a meccset és élvezni a játékot. Nem akarunk veszíteni az utolsó három mérkõzésen sem. Szeretnénk remek formában, jó stílusban, gyõzelmekkel zárni a szezont."

 

A Vörös Ördögök 2012/13-as évadja bõvelkedett lenyûgözõ pillanatokban, bár Vidics térdmûtéte miatt kénytelen volt két hónapot kihagyni, ami csalódással töltötte el védõt.

 

"Az edzõ és az orvosi stáb sosem sürgeti a visszatérést, mert jól tudjuk, annak a késõbbiekben végzetes következményei lehetnek. Nagyon nehéz volt kivárni, hogy újra fitt legyek, de szerencsére most már minden rendben van és remélem, hogy a következõ szezont gõzerõvel indíthatom és a lehetõ legtöbb alkalommal pályán lehetek majd. Be akarom pótolni, amit idén kihagytam. Ez a célom."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!