SAF: A pénz nem jelenthet akadályt

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson arra figyelmeztetett, hogy a hamarosan megkoronázott bajnokok nem fogják sajnálni a pénzt egy hatalmas igazolásra a nyár folyamán.


Ferguson ragaszkodik ahhoz, hogy a rendelkezésére áll egy nagyobb összeg, ha úgy látja jónak, hogy egy nagy igazolással erõsítse meg csapatát a címvédõ szezonban. A hírek szerint a United élénken érdeklõdik a Real Madridhoz igazolt portugál csillag, Cristiano Ronaldo visszaszerzésével, és a Dortmund játékosa, Robert Lewandowski megszerzésével kapcsolatban egyaránt.

 

Ferguson állítása szerint nincs pénzügyi akadálya egy újabb nagy igazolásnak. A skót tréner a következõket nyilatkozta az üggyel kapcsolatban: "A tulajdonosok, a Glazer család mindig is támogatta a United igazolás politikáját. Ha nagyobb összeget akarok költeni egy játékos megszerzésére, azt bármikor biztosítják. Ha a nyáron lehetõségem lesz elhozni egy topjátékost, akkor azt meg is fogom tenni."

 

 

Mondta mindezt a United menedzsere annak ellenére, hogy a múlthéten a klub alelnöke, Ed Woodward azt nyilatkozta: "Nem tervezünk a nyáron nagyobb kiadásokat", de ezek szerint Fergienek más tervei vannak.

 

 

Bár a United  80 millió font ellenében vált meg Ronaldótól 2009-ben, arra számítanak, hogy 50 millió font körüli összegért visszaszerezhetik az ex-Vörös Ördögöt. A United kerete jelenleg is bõséges, de Ferguson nem riad vissza egy újabb nagy igazolástól, ha az olyan nagymértékben ösztönözheti csapatát, ahogyan azt idén Van Persie megszerzése jelentette.

 

"Remek csatáraink álltak a rendelkezésünkre az elmúlt szezonban is, itt volt Javier Hernandez, Danny Welbeck és Wayne Rooney, de elhoztuk Robint is, mert az ilyen volumenû játékosokat nem hagyhatjuk ki. Már most is elég erõs a keretünk, és sikerült magabiztosan megnyernünk a bajnokságot. Nem tervezek a nyáron csak egy-két igazolást, de ha elérhetõ lesz egy igazán topjátékos, a pénz nem jelenthet akadályt."


express.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!