Sir Alex csodálja Lampardot

Sir Alex Ferguson elismerte, jó oka van arra, hogy csodálja a Chelsea középpályását és sajnálatát fejezte ki, hogy egykor nem szerezte meg a United számára, továbbá elárulta, hogy a Kékek ellen Anderson és Tom Cleverley is pályára lépnek majd.


A "fantasztikus" és a "hihetetlen" jelzõket használta Sir Alex, amikor Frank Lampard teljesítményét méltatta a újságíróknak a vasárnapi mérkõzés elõtt.

 

Az angol válogatott nemrég megszerezte 202. gólját, mellyel utolérte a klub gólrekordját tartó Bobby Tambling csatár teljesítményét.

 

"Ez a srác fantasztikus karriert futott be a Chelsea-nél" - ismerte el Sir Alex.

 

"Figyeltük, amikor még  a West Ham csapatában játszott, és sajnálom, hogy akkor nem szereztem meg. Hol a kapok ma már olyan középpályást, aki 200 gólt lõ? És nem emlékszem rá, hogy valaha is sérült lett volna.Hihetetlen teljesítmény. Ha õt nem láttad a pályán azt hihetted, hogy rossz csatornára kapcsoltál."

 

 

Viszont a Kékek három fiatal középpályása, Eden Hazard, Oscar és Juan Mata nagyban segítik a Chelsea középpályáján a munkát. Sir Alex úgy érzi, a londoni trió kulcsfontosságú volt a Chelsea hazai és európai porondon való szereplésében, Rafa Benitez ideiglenes irányítása alatt.

 

"Õk mindhárman remek játékosok " - mondta Sir Alex.

 

"Nem lesz nehéz dolga, bárki is vegye át az irányítást. Bentinez csak átmenetileg van a Chelsea élén, de bárki is kövesse, bolond lenne megválni ezektõl a ragyogó futballistáktól."

 

Ami Ferguson saját középpályát illeti a skót tréner elmondta, hogy Anderson és Tom Cleverley is pályára lépnek a mai találkozón.

 

 

"Tom már megvillantotta  néhányszor tehetségét és talán ez a kis szünet inspirálja majd õt" - gondolkodott el a United menedzsere.

 

Ma szerepelni fog és valószínüleg a hátralévõ találkozókon is pályán lesz majd. Tom jó játékos, nagy energiával rendelkezik és ésszel játszik. Õ és Alex Buttner az U21-ben melegítettek a hétvégére a minap, mivel szükségük volt a játékra.

 

"Anderson is kapott egy kis idõt az Arsenal ellen, és nyitottabb lett általa a játékunk. Minden bizonnyal õ is pályán lesz vaárnap, talán még kezdhet is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!